Libnet.ro
UNICEF

11:16

Alegeri Republica Moldova. Marian Lupu: Ne retragem in favoarea Maiei Sandu! VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alegeri Republica Moldova. Marian Lupu: Ne retragem in favoarea Maiei Sandu! VIDEO

Candidatul la functia de presedinte al Republicii Moldova din partea PD, Marian Lupu, a anuntat miercuri, 26 octombrie, ca se retrage din cursa prezidentiala in favoarea Maiei Sandu. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Socialistul Igor Dodon, favorit la castigarea mandatului de presedinte: Crimeea este teritoriu al Federatiei Ruse

Igor Dodon considera peninsula Crimeea, anexata de la Ucraina in marite 2014, teritoriu al Federatiei Ruse. Candidatul socialistilor la presedintia Republicii Moldova a sustinut acest lucru in timpul unor dezbateri electorale, la postul RTR-Moldova, la care a participat si presedintele Partidului Democrat PDM), Marian Lupu.

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a anuntat ca se retrage din campania electorala pentru alegerile prezidentiale si o va sustine pe Maia Sandu

Marian Lupu, liderul Partidului Democrat din Moldova, a anuntat ca se retrage din campania electorala pentru alegerile prezidentiale, informeaza unimedia. info. Acesta o va sustine in continuare pe Maia.

Alegeri Republica Moldova. Buletinul de vot va fi mai scurt

Buletinul de vot pentru alegerile prezidentiale din 30 octombrie se scurteaza dupa ce Andrei Nastase, candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevara, s-a retras din competitie pentru a o sustine pe Maia Sandu, iar Inna Popenco, din partea Miscarii Ravnopravie Partidul Sor), a fost exclusa pentru inclacarea legislatiei electorale.

Andrei Nastase, despre retragerea lui Marian Lupu: Nu avem nevoie de sprijinul vostru! Se doreste propulsarea lui Igor Dodon

Liderul PPDA, Andrei Nastase, care s-a retras anterior in favoarea Maiei Sandu, a comentat decizia lui Marian Lupu de a se retrage din campania electorala. Nastase considera ca aceasta actiune are ca scop discreditarea Maiei Sandu si favorizarea lui Igor Dodon.

Maia Sandu, despre retragerea lui Marian Lupu in favorea sa: Un gest disperat care confirma faptul ca Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc!

Candidatul comun al PLDM, PAS si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu o reactie dupa ce miercuri, 26 octombrie, candidatul PD, Marian Lupu, s-a retras din cursa in favoarea ei.

Reactii dupa retragerea lui Marian Lupu din cursa electorala. Maia Sandu: Un gest disperat, care confirma faptul ca Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc! Ion Sturza: Cineva nu are rabdare, vrea sa-l faca prezident pe Dodon din primul tur

Maia Sandu a reactionat dupa retragerea lui Marian Lupu din cursa electorala pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova, precizand ca acesta este un gest disperat, care confirma faptul ca Igor.

Marian Lupu si Iurie Leanca s-au retras din competitia pentru presedintia Republicii Moldova. Lupu o sustine pe Maia Sandu

Candidatul PD, Marian Lupu anunta in cadrul unui briefing de presa ca se retrage din cursa electorala a alegerilor prezidentiale care urmeaza sa aiba loc in aceasta duminica si o va sustine pe Maia Sandu. Iurie Leanca s-a retras si el.

Marian Lupu s-a retras din competitia pentru presedintia Republicii Moldova si o sustine pe Maia Sandu. Iurie Leanca s-ar putea retrage si el

Candidatul PD, Marian Lupu anunta in cadrul unui briefing de presa ca se retrage din cursa electorala a alegerilor prezidentiale care urmeaza sa aiba loc in aceasta duminica si o va sustine pe Maia Sandu. Iurie Leanca s-a retras si el.

Maia Sandu: Oamenilor li se spune ca isi vor pierde locurile de munca daca nu vor vota cu Marian Lupu!

Candidatul comun al PAS, PLDM si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a acuzat in cadrul unei conferinte de presa miercuri, 26 octombrie, pe unul dintre contracadidatii sai la prezidentiale, democratul Marian Lupu, de tentativa de fraudare a alegerilor.

Hotul in lege din Republica Moldova Andrei Torkunov a fost retinut la Moscova

Organele de forta din Federatia Rusa au reusit sa-l retina duminica, 23 octombrie, pe hotul in lege din Republica Moldova Andrei Torkunov, alias Turcu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )