Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alegeri Republica Moldova. Socialistul Igor Dodon, favorit la castigarea mandatului de presedinte: Crimeea este teritoriu al Federatiei Ruse

Adevărul Adevărul,
Alegeri Republica Moldova. Socialistul Igor Dodon, favorit la castigarea mandatului de presedinte: Crimeea este teritoriu al Federatiei Ruse

Igor Dodon considera peninsula Crimeea, anexata de la Ucraina in marite 2014, teritoriu al Federatiei Ruse. Candidatul socialistilor la presedintia Republicii Moldova a sustinut acest lucru in timpul unor dezbateri electorale, la postul RTR-Moldova, la care a participat si presedintele Partidului Democrat PDM), Marian Lupu. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, despre mandatul de arest eliberat pe numele lui Usatii:Guvernarea continua sa fabrice dosare si sa neutralizeze forte ale opozitiei

Candidatul PSRM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat luni, 24 octombrie, decizia judecatorilor de a elibera un mandat de arestare pe numele lui Renato Usatii. Socialistul califica actiunile drept rafuiala politica.

Alegeri Republica Moldova. Buletinul de vot va fi mai scurt

Buletinul de vot pentru alegerile prezidentiale din 30 octombrie se scurteaza dupa ce Andrei Nastase, candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevara, s-a retras din competitie pentru a o sustine pe Maia Sandu, iar Inna Popenco, din partea Miscarii Ravnopravie Partidul Sor), a fost exclusa pentru inclacarea legislatiei electorale.

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Maia Sandu sustine ca Rusia se comporta ca si cum contracandidatul sau, Igor Dodon, ar fi deja presedinte

Maia Sandu, candidatul unic al Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM) la alegerile prezidentiale sustine ca Rusia trateaza Chisinaul ca si cum contracandidatul sau, Igor Dodon, ar fi deja presedintele Republicii Moldova.

O greseala politica imensa. Traian Basescu critica dur incidentele de la marsul unionistilor: Este un mesaj extrem de bun pentru Igor Dodon si antiuniosti (VIDEO)

Traian Basescu a intervenit telefonic pentru B1TV pe subiectul incidentelor de la marsul pentru unirea Basarabiei cu Republica Moldova. Fostul presedinte a fost extrem de critic la adresa jandarmilor si a precizat c.

PSD este deschis la o declaratie a Parlamentului in privinta unirii Romaniei cu Republica Moldova

Daniel Simion, organizatorul protestului pentru unirea cu Basarabia, a cerut PSD-ului infiintarea unui Oficiu pentru Moldova, in subordinea premierului, si cu vicepresedinte PSD pentru unire, scrie Digi24. Vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu a mentionat ca PSD este deschis la propunerea privind o declaratie a Parlamentului, in privinta unirii Romaniei cu Republica Moldova.

28 de politisti din Republica Moldova au fost arestati de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de luare de mita

28 de politisti din cadrul Inspectoratului National de Patrulare din Republica Moldova au fost arestati, marti, de procurorii anticoruptie. Potrivit sefului Procuraturii Anticoruptie, Viorel Morari, ei sunt acuzati de luare de mita.

Fost deputat comunist din Republica Moldova: Am transmis unui procuror din Romania probe impotriva lui Vladimir Plahotniuc. Sunt indicii asupra implicarii directe a lui Plahotniuc in comanda omorului lui Gorbuntov

Fostul deputat comunist Alexandr Petcov, din Republica Moldova, sustine ca detine inregistrari video de la doua intalniri la care au participat participat Renato Usatii si un intermediar, ma.

Se face cu suta de lei si iscalitura! Campania electorala din Republica Moldova seamana cu atmosfera din Teleorman, de la alegerile de acum cativa ani (VIDEO)

Republica Moldova se afla in fata unei decizii extrem de importante pentru viitorul tarii, cetatenii de peste Prut urmand sa-si aleaga prin vot viitorul presedinte. Cum era de asteptat, campania el.

Mod inedit de promovare inaintea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Candidata Maia Laguta, in varsta de 62 de ani, s-a pozat in costum de baie pe Facebook (FOTO)

Maia Laguta, candidat independent la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, este singura dintre cei care vor sa devina presedinte care nu are panouri publicitare. Aceasta a ales sa se promoveze altfel,.

Un adept ISIS a fost arestat in Republica Moldova. Suspectul facea propaganda pe Internet

Un cetatean strain, adept al ISIS, a fost arestat in Republica Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )