Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2016. Donald Trump, un dictator 100% made in USA

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Donald Trump, un dictator 100% made in USA

Republicanul Donald Trump, favorit in maratonul electoral republican in vederea nominalizarii pentru intrarea in cursa prezidentiala din Statele Unite ale Americii, si-a bazat o buna parte din discursul sau electoral pe declaratii radicale si cu tenta rasista. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton: Daca Donald Trump ajunge la sefia Casei Albe, la Kremlin va fi sarbatoare

Democrata Hillary Clinton, favorita la nominalizarea din partea democratilor pentru intrarea in cursa prezidentiala, a lansat un atac dur la adresa republicanului Donald Trump, dupa ce acesta a declarat ca NATO ar putea fi o alianta invechita si prea costisitoare pentru Statele Unite, noteaza Business Insider.

Hillary Clinton il devanseaza pe Donald Trump in sondaje

Hillary Clinton, favorita la investitura democrata pentru alegerile prezidentiale din SUA, il devanseaza la ora actuala in sondaje pe contracandidatul ei republican Donald Trump, relateaza joi agentia EFE, dupa publicarea a doua sondaje, transmite Agerpres.

VIDEO Efigii ale lui Donald Trump, arse de mexicani in ritualul Arderea lui Iuda

Reprezentari din hartie si plastic care-l infatiseaza pe Donald Trump, candidatul in cursa republicanilor pentru Casa Alba, au fost arse sambata seara la Ciudad de Mexico si in alte orase Mexic cu prilejul ritualului Arderea lui Iuda din saptamana sfanta, care aminteste de fapta lui Iuda Iscarioteanul cand l-a tradat pe Isus Hristos, relateaza agentiile AFP si Reuters, citate de Agerpres.

De unde vin miliardele lui Donald Trump. Este implicata si cea mai mare banca a Germaniei

Stramosii lui Donald Trump provin din Kallstadt, Germania, un satuc situat nu departe de Frankfurt. Cand miliardarul american, candidat la presedintia Statelor Unite, are nevoie de un imprumut, de aici.

Alegeri SUA 2016. Bernie Sanders castiga categoric in Washington si Alaska

Democratii din Statele Unite continua procesul de desemnare al candidatului la alegerile prezidentiale din noiembrie. Duminica dimineata, Bernie Sanders a redus din avantajul lui Hillary Clinton dupa ce a inregistrat victorii categorice in adunarile electorale din statele Washington si Alaska, fiind asteptat sa castige si in Hawaii, relateaza CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )