Libnet.ro
UNICEF

08:15

De unde vin miliardele lui Donald Trump. Este implicata si cea mai mare banca a Germaniei

Antena3 Antena3,
De unde vin miliardele lui Donald Trump. Este implicata si cea mai mare banca a Germaniei

Stramosii lui Donald Trump provin din Kallstadt, Germania, un satuc situat nu departe de Frankfurt. Cand miliardarul american, candidat la presedintia Statelor Unite, are nevoie de un imprumut, de aici. continuă pe Antena3

Hillary Clinton il devanseaza pe Donald Trump in sondaje

Hillary Clinton, favorita la investitura democrata pentru alegerile prezidentiale din SUA, il devanseaza la ora actuala in sondaje pe contracandidatul ei republican Donald Trump, relateaza joi agentia EFE, dupa publicarea a doua sondaje, transmite Agerpres.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton: Daca Donald Trump ajunge la sefia Casei Albe, la Kremlin va fi sarbatoare

Democrata Hillary Clinton, favorita la nominalizarea din partea democratilor pentru intrarea in cursa prezidentiala, a lansat un atac dur la adresa republicanului Donald Trump, dupa ce acesta a declarat ca NATO ar putea fi o alianta invechita si prea costisitoare pentru Statele Unite, noteaza Business Insider.

Donald Trump si Hillary Clinton castiga alegerile primare din Arizona

Donald Trump si Hillary Clinton au castigat marti alegerile primare republicane si democrate din Arizona pentru Casa Alba, potrivit proiectiilor canalelor americane, informeaza AFP si Reuters.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump si Hillary Clinton au castigat detasat primarele din Arizona

Favoritul la investitura republicana, Donald Trump, si fostul secretar de stat democrat Hillary Clinton au castigat detasat primarele organizate marti in Arizona, relateaza Reuters, dar procentele exacte nu au fost date publicitatii inca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )