Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri SUA 2020. Biden comite o noua gafa si ii da apa la moara lui Trump. Numarul de neimaginat de morti de COVID-19 evocat de candidatul democrat

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Biden comite o noua gafa si ii da apa la moara lui Trump. Numarul de neimaginat de morti de COVID-19 evocat de candidatul democrat

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a facut o noua gafa anuntand, la un miting in Pennsylvania, ca 200 de milioane de americani au murit din cauza COVID-19, relateaza tabloidul britanic Daily Mail. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Americanii au inceput deja sa isi voteze viitorul presedinte

Alegatorii americani din Minnesota au stat vineri la coada pentru a vota anticipat la alegerile prezidentiale programate pe 3 noiembrie, in timp ce atat Donald Trump cat si contracandidatul sau democrat Joe Biden urmau sa faca vizite de campanie in acest stat. Alte trei state americane ofera posibilitatea ca cetatenii sa isi exprime dreptul de a-si alege presedintele in centrele de vot, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2020. Controverse in cursa de peste ocean

Cursa electorala stransa in Statele Unite. in vreme ce ambii candidati la presedintie fac sprint spre linia de sosire, mai multe controverse anima peisajul electoral american.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan, filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor

Nicusor Dan a fost filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Nicusor Dan candideaza la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Bucurestiului. Dana Budeanu a prezentat inregistrarea video promisa cu Nicusor Dan, in care acesta apare alaturi de Catalin Grigore, de la Sud Rezidential, prietenul din copilarie al .

Alegeri locale 2020. Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit. Gabriela Firea inghite in sec

Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit, iar fostul presedinte spera intr-o confruntare pentru alegerile locale 2020 cu Gabriela Firea, amandoi aspiranti la fotoliul de primar Capitalei. Gabriela Firea anuntase ca cei care vor o confruntarea fata in fata cu ea trebuie sa aibe testele anti-drog si coronavirus facute, in contextul in care .

Alegeri Locale 2020. Protest masiv impotriva lui Cristian Popescu Piedone: La puscarie, nu la primarie

Momente neplacute pentru candidatul la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dupa ce sute de oameni s-au adunat sa protesteze impotriva candidaturii acestuia la alegerile locale 2020. Pe langa aceasta lovitura, politicianul se confrunta si cu infectia cu noul coronavirus, fiind diagnosticat cu o zi in urma. Piedone, huiduit de cetateni in ziua judecarii dosarului .

ALEGERI LOCALE 2020 |Proiectele Consilierilor Locali PNL pentru dezvoltarea Zalaului: infiintarea unui Spital Municipal, un parc industrial si implementarea conceptului de Smart City, cateva dintre propuneri

Infiintarea unui Spital Municipal, un parc industrial si implementarea conceptului de Smart City sunt doar cateva dintre proiectele consilierilor locali PNL pentru dezvoltarea Zalaului. Mihai Crisan, presedintele.

ALEGERI LOCALE 2020 |Simona Vladica (PMP): A venit timpul sa ne alegem acei conducatori care sunt capabili sa acceseze bani europeni (VIDEO)

Simona-Maria Vladica, candidatul PMP la presedintia Consiliului Judetean Calarasi, a declarat, luni, in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul din care face parte vine in fata alegatorilor cu programe bine.

ALEGERI LOCALE 2020 |Dumitru Boros, bilantul realizarilor dupa patru ani de mandat la Primaria Barlad: Nu as fi putut face nimic de unul singur. Echipa mea si toti cetatenii mi-au fost alaturi

Primarul Municipiului Barlad, avocatul Dumitru Boros, si-a facut un bilant de final de mandat. Realizarile candidatului sustinut de PNL pentru un nou mandat nu sunt deloc putine. Printre acestea se numara.

Florin Manea, candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Sectorului 2: Este cel mai murdar sector. A pierdut 20 de ani

Florin Manea, candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Sectorului 2 din Bucuresti, spune, intr-un interviu acordat Wall-street. ro, in cadrul proiectului editorial Alegeri locale 2020: promisiuni versus asteptari, ca are in program 12 masuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )