Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alegeri SUA 2020. Interviu cu Stacie Borrello, de Alina Anghel si Bianca Guruita

Antena3 Antena3,
Alegeri SUA 2020. Interviu cu Stacie Borrello, de Alina Anghel si Bianca Guruita

Alina Anghel si Bianca Guruita au realizat un interviu online cu Stacie Borrello, cu privire la ce se intampla si ce urmeaza sa se intample in Statele Unite ale Americii, dupa alegerile prezidentiale. continuă pe Antena3

Alegeri SUA 2020. Interviu cu Dale Hedin, de Alina Anghel si Bianca Guruita

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel si Bianca Guruita i-au luat un interviu lui Dale Hedin, cu privire la subiectul fraudarii alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA 2020. Interviu cu David Levine (Alianta pentru Garantarea Democratiei)

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel a vorbit cu David Levine Alianta pentru Garantarea Democratiei) despre alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii.

Alegeri SUA 2020: Premierul sloven pune sub semnul intrebarii anuntul triumfului lui Biden

Premierul Sloveniei, populistul Janez Jansa, a pus sambata sub semnul intrebarii anuntul victoriei democratului Joe Biden la scrutinul prezidential din SUA, apreciind ca i se pare interesant faptul ca fostul vicepresedinte democrat este felicitat inainte ca acuzatiile de frauda facute de presedintele american in exercitiu, republicanul Donald Trump, sa fi fost solutionate, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al SUA, o viata in slujba cetatenilor

Veteranul politicii americane Joe Biden a fost ales cel de-al 46-lea presedinte al SUA dupa un scrutin electoral in prelungiri. A primit cele mai multe voturi din partea americanilor. La 77 de ani, dupa tragediile din familia sa, doua prime tentative nefructuoase si o campanie bulversata de pandemia covid-19 i-a convins pe americani ca este mai bun decat contracandidatul sau republica, Donald Trump, ca este un unificator, nu un dezbinator.

Alegeri SUA 2020 Joe Biden tot mai aproape de victorie - trece pe primul loc in Pennsylvania si conduce si in Georgia Statul Georgia anunta ca voturile vor fi renumarate

Suspansul alegerilor care au facut o lume intreaga sa-si indrepte atentia asupra SUA continua si vineri, desi Joe Biden se apropie in statele cheie de cifra magica de 270 de voturi in colegiile electorale, cifra care ii va asigura presedintia. intre timp, Donald Trump a sustinut prima sa conferinta de presa dupa scrutin, acuzand tentativele de fraudare, fara sa prezinte niciun fel de probe. Scorul actual: Biden - 253 vs. Trump 214 inca in joc: Pennsylvania 20), Georgia 16 voturi), Carolina de Nord 15 voturi), Arizona 11 voturi), Nevada 6 voturi)-------23:35 Numararea buletinelor de vot in Arizona se va extinde pana la sfarsit de saptamana, cu 250. 00 buletine ramase de numarat23. 25 Pennsylvania: Avansul lui Biden a crescut la peste 14. 000 de voturi. 23:00 CNN: Liderii republicani ii cer lui Trump sa sa formuleze in mod clar un caz specific de fraudare a votului22. 40 Avansul lui Biden in Arizona a scazut la 39. 769 de voturi, cu numaratoarea la 93%, iar in Georgia scade din nou la peste 1. 10 Comitetul National Republican vrea sa stranga cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta contestarea in plan juridic a rezultatelor alegerilor prezidentiale de catre presedintele Donald Trump. 55 Georgia: Avansul lui Biden a crescut la peste 1. 600 de voturi. 21:40 Un judecator de stat din Pennsylvania a ordonat separarea buletinelor de vot provizorii neclare).

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii. Ce va face in prima zi dupa ce va prelua mandatul?

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden s-a angajat ca in prima zi a presedintiei sale sa revina la acordul de la Paris privind clima, din care SUA s-au retras oficial miercuri, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii, cunoaste bine Romania

Joe Biden, prospat ales presedinte al SUA, din partea democratilor, cunoaste bine Romania. A tinut legatura in mod activ cu presedintii Basescu si Iohannis in perioada in care era vicepresedinte sub administratia Barack Obama.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA 2020. Presedintele ales, Joe Biden, se va adresa natiunii, peste cateva ore, din fieful sau din Wilmington

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, se va adresa natiunii sambata la ora locala 20:00 03:00 ora Romaniei) din fieful sau din Wilmington, statul Delaware, dupa victoria anuntata de mass media americane, transmite AFP.

Alegeri SUA 2020. Pennsylvania, noua Florida?

Continua suspansul in alegerile din SUA. Prezidentialele americane continua in justitie. Un judecator al Curtii Supreme a Statelor Unite a oferit vineri presedintelui Donald Trump o victorie partiala temporara in Pennsylvania. Trump l-a avertizat pe contracandidatul sau democrat Joe Biden sa nu-si revendice victoria. Aceasta batalie incepe sa semene cu cea din 2000 din Florida, dintre democratul Al Gore si republicanul George W. Bush.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )