Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri in SUA - Primele sectii de votare s-au deschis deja

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alegeri in SUA - Primele sectii de votare s-au deschis deja

ACTUALIZARE 10:45 Trump obtine mai multe voturi decat Clinton in scrutinul de la miezul noptii in New Hampshire Trei mici localitati dintr-o zona izolata din statul american New Hampshire si-au exprimat votul in primele momente ale zilei de astazi in cadrul alegerilor prezidentiale, republicanul Donald Trump obtinand 32 de voturi, iar democrata Hillary Clinton - 25, dupa numaratoarea generala, informeaza DPA. *ACTUALIZARE 09:55 Hillary Clinton, cele mai mari sanse de a castiga alegerile, in cel mai recent sondaj Cu numai cateva ore inainte de deschiderea urnelor in Statele Unite, democrata Hillary Clinton avea 90% sanse sa il infranga pe republicanul Donald Trump in cursa pentru Casa Alba, potrivit ultimului sondaj Reuters/Ipsos publicat inainte de alegeri. *ACTUALIZARE 09:40 Luni seara, pe ultima suta de metri, Hillary Clinton si Donald Trump au incercat sa mai castige alegatori de partea lor. *ACTUALIZARE 09:10 Sociologul IMAS: Cine va castiga alegerile in America Sociologul IMAS, Alin Teodorescu, cel care a intuit esecul lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, considera ca Hillary Clinton va castiga alegeri prezidentiale din SUA. ------ Zi cruciala, astazi, pentru Statele Unite, unde aproape 250 de milioane de cetateni cu drept de vot sunt chemati sa decida cine - intre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump - ii va succeda lui Barack Obama la Casa Alba. Primele sectii de votare s-au deschis deja. Liderul de la Casa Alba este ales prin vot indirect. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI SUA 2016. Primele rezultate il au castigator pe Donald Trump

Romania libera iti va prezenta, in timp real, informatiile de despre modul cum au votat americanii la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie 2016. Marti .

Rezultate alegeri SUA 2016

Romania libera iti va prezenta, in timp real, informatiile de despre modul cum au votat americanii la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie 2016. Marti .

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Donald Trump a castigat si in Florida. A preluat conducerea si in Colegiul Elector, cu 216. Pentru a castiga e nevoie de 270 de voturi

Romania libera iti va prezenta, in timp real, informatiile de despre modul cum au votat americanii la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie 2016. Marti .

Alegeri SUA: Guvernul federal va monitoriza procesul de votare in 67 de circumscriptii din 28 de state

Guvernul SUA a anuntat ca va supraveghea marti cu atentie speciala desfasurarea alegerilor intr-un total de 67 de circumscriptii electorale situate in 28 din cele 50 de state ale tarii cu scopul de a garanta libera exercitare a dreptului la vot, in special in cazul minoritatilor, transmite EFE, preluata de Agerpres.

Alegeri SUA: Candidatul Trump a dat in judecata statul Nevada

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a dat in judecata registrul electoral din statul Nevada pe motiv ca acesta a permis ca o sectie de votare din Las Vegas sa ramana deschisa dupa ora normala.

Alegeri SUA 2016. Ce au declarat Hillary Clinton si Donald Trump dupa ce au votat FOTO VIDEO

Cei doi candidati la prezidentialele americane, democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, au votat la New York. Prima s-a prezentat la urne Hillary Clinton, iar peste trei ore, dar la alta sectie de votare, a venit si Donald Trump.

Alegeri SUA 2016 Atmosfera tensionata in ziua votului: Acuzatii de tentative de indimidare a alegatorilor/ Detaliie esentiale de urmarit in noaptea alegerilor

Autoritatile se pregatesc pentru o zi electorala neobisnuita de haos, titreaza editia online a ziarului Washington Post. In cazul votului anticipat, adica in acele situatii in care cetatenii s-au prezentat deja la vot, democratii au intentat actiuni in instanta acuzand simpatizantii lui Donald Trump de intimidare. Ingrijorarile au aparut in acest an dupa ce candidatul republican a facut apel la sustinatorii sai sa vegheze centrele de votare pentru a preveni frauda.

LIVE TEXT Alegeri SUA: Americanii isi aleg marti cel de-al 45-lea presedinte din istorie. Cele mai importante momente din timpul votului

Americanii isi aleg cel de-al 45-lea presedinte din istoria tarii, dar si noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Alegerile au loc la capatul a 511 zile de campanie electorala care a bulversat America, marcata de derapajele din discursul candidatului republican, dar si de ancheta FBI privind e-mail-urile candidatei democrate. Cel mai recent sondaj Reuters) o crediteaza pe candidata democrata Hillary Clinton 69 de ani) cu 90% sanse sa il invinga pe rivalul republican Donald Trump 70 de ani). ----------------------Citeste in noul LIVETEXT al HotNews. ro primele rezultate ale votului.

Alegeri SUA 2016. Trump si Clinton au pregatit petreceri de victorie complet diferite

Cei doi candidati la presedintia SUA, Hillary Clinton si Donald Trump, se pregatesc complet diferit sa isi sarbatoreasca eventuala victorie in alegeri. Spre uimirea tuturor, Trump a planificat o petrecere relativ mica, fata de cea a rivalei sale democrate.

LIVE TEXT Alegeri SUA: Statele Unite isi aleg marti cel de-al 45-lea presedinte din istorie. Scrutinul incepe oficial la ora 11:00 GMT. Hillary Clinton, creditata cu prima sansa, in cel mai recent sondaj

Americanii sunt asteptati marti la vot pentru a alege cel de-al 45-lea presedinte din istoria tarii, dar si noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Din totalul de 218 milioane de cetateni eligibili sa isi exprime dreptul la vot, aproximativ 145 de milioane s-au inscris pe liste pentru a se prezenta la urne. Statele Unite folosesc un sistem de vot indirect pentru a-si alege presedintele. Exista, practic, doua voturi: unul popular, al cetatenilor, si unul al electorilor, in care voteaza reprezentanti alesi pentru a sustine un candidat din fiecare stat - asa-numitii electori. Cel mai recent sondaj, dat publicitatii de Reuters/Ipsos cu doar cateva ore inaintea alegerilor, o crediteaza pe candidata democrata Hillary Clinton cu 90% sanse sa il invinga pe rivalul republican Donald Trump. ----------------------Ora 8:40: Scrutinul incepe oficial la 06:00 11:00 GMT) pe coasta estica a SUA. 7 alegatori din Dixville Notch, localitate situata la frontiera nord-estica a SUA in Muntii Appalachi, au lansat simbolic alegerile prezidentiale, votand in cursul noptii de luni spre marti, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )