Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alegeri SUA: Candidatul Trump a dat in judecata statul Nevada

România Liberă România Liberă,
Alegeri SUA: Candidatul Trump a dat in judecata statul Nevada

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a dat in judecata registrul electoral din statul Nevada pe motiv ca acesta a permis ca o sectie de votare din Las Vegas sa ramana deschisa dupa ora normala. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Alegeri pentru Casa Alba. Peste 145 de milioane de americani isi aleg presedintele. Hillary Clinton are un usor avans. Trump da in judecata statul Nevada

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a dat in judecata registrul electoral din statul Nevada pe motiv ca acesta a permis ca o sectie de votare din Las Vegas sa ramana deschisa dupa ora normala.

Alegeri Statele Unite: Donald Trump da in judecata statul Nevada dupa ce o sectie de votare a ramas deschisa dupa ora normala

Candidatul republican din alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a dat in judecata registrul electoral din statul Nevada dupa ce o sectie de votare a ramas deschisa dupa ora normala.

VIDEO Alegeri SUA: Donald Trump, scos de pe scena din Reno, unde sustinea un discurs, dupa ce un barbat a strigat Arma!

Candidatul republican Donald Trump a fost scos, sambata seara, de pe scena din Reno, Nevada, unde sustinea un discurs in cadrul campaniei electorale, dupa ce un barbat din public ar fi strigat Arma!, relateaza Huffington Post, citat de News. ro.

Alegeri SUA 2016. Trump si Clinton au pregatit petreceri de victorie complet diferite

Cei doi candidati la presedintia SUA, Hillary Clinton si Donald Trump, se pregatesc complet diferit sa isi sarbatoreasca eventuala victorie in alegeri. Spre uimirea tuturor, Trump a planificat o petrecere relativ mica, fata de cea a rivalei sale democrate.

Alegeri SUA 2016. Trump spune, in penultima zi de campanie, ca nu va accepta refugiati in Statele Unite fara sustinerea comunitatilor locale

Trump a spus la Minneapolis ca oamenii din zona vad deja rezultatele unei evaluari insuficiente a refugiatilor, in comunitatea de musulmani somalezi.

ALEGERI iN SUA. Donald Trump, evacuat de pe scena de garzile de corp. Un barbat a strigat Arma!

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a fost scos de urgenta, sambata seara, de pe scena de doi bodyguarzi, in timpul unui miting electoral la Reno Nevada), informeaza posturile de televiziune CNN si BBC, citate de Agerpres. Potrivit unui comunicat Secret Service, incidentul a fost declansat de un individ neidentificat din public, aflat chiar in fata scenei, care la un moment dat a strigat Arma!.

Alegeri SUA 2016. Trump recupereaza in sondaje, insa Clinton ramane in frunte

Cu numai cateva zile inaintea alegerilor prezidentiale din Statele Unite, cursa electorala a devenit din ce in ce mai stransa si plina de surprize. Candidatul repulican Donald Trump a reusit sa recupereze in ultimele zile puncte importante in sondaje, in timp ce candidatul democrat Hillary Clinton se mentine in frunte, dar victoria ei nu mai este asa de certa.

ALEGERI SUA 2016. Primele rezultate il au castigator pe Donald Trump

Romania libera iti va prezenta, in timp real, informatiile de despre modul cum au votat americanii la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie 2016. Marti .

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Donald Trump a castigat si in Florida. A preluat conducerea si in Colegiul Elector, cu 216. Pentru a castiga e nevoie de 270 de voturi

Romania libera iti va prezenta, in timp real, informatiile de despre modul cum au votat americanii la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie 2016. Marti .

Alegeri SUA: Clinton si Trump la ultimele mitinguri electorale dinaintea scrutinului pentru Casa Alba

Donald Trump si Hillary Clinton participa la ultimele mitinguri inaintea alegerilor prezidentiale din Statele Unite, dupa o campanie aprig disputata. Sondajele de opinie sugereaza ca Hillary Clinton il devanseaza pe rivalul ei republican cu aproximativ patru procente, scrie BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )