Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alegerile din Republica Moldova, monitorizate de sute de observatori

Adevărul Adevărul,
Alegerile din Republica Moldova, monitorizate de sute de observatori

Alegerile parlamentare din 30 noiembrie reprezinta un interes major, la care vor participa sute de observatori. La scrutinul de la sfarsitul toamnei vor asista si experti rusi. continuă pe Adevărul

Presedintele ucrainean si cel polonez, vizita la Chisinau inaintea alegerilor legislative din Republica Moldova

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski vor efectua impreuna o vizita in Republica Moldova, pe 20 noiembrie, inainte de alegerile legislative, informeaza Interfax.

Comisia Electorala Centrala din Rusia va trimite observatori pentru scrutinul parlamentar din Republica Moldova

Comisia Electorala Centrala din Rusia va trimite observatori la scrutinul parlamentar programat pe 30 noiembrie in Republica Moldova, anunta presedintele institutiei, Vladimir Ciurov, citat de ITAR-TASS.

Eugen Tomac: Duminica romanii din Republica Moldova vor sta din nou la cozi

Deputatul roman, Eugen Tomac, considera ca romanii din Republica Moldova vor sta din nou la cozi duminica, pentru a vota in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Romania, deoarece comportamentul Ministerului Afacerilor Externe de la Bucuresti MAE) fata de romanii din dispora nu s-a schimbat dupa primul tur.

Rezultate Republica Moldova: Klaus Iohannis - 78,59%, Victor Ponta - 21,41%

Klaus Iohannis a obtinut 78,59% 27. 933 voturi), iar Victor Ponta a inregistrat 21,41% 7. 610 voturi) in turul doi al alegerilor prezidentiale, scrie Unimedia. La Chisinau, candidatul ACL la prezidentiale a fost votat de peste 80% dintre cei care s-au prezentat la urne, insa Iohannis a castigat majoritatea voturilor in toate sectiile de votare din Republica Moldova.

VIDEO Dezinformare tipic sovietica. Seful PSD Republica Moldova il acuza pe Iohannis ca ar fi liderul unei grupari naziste, care l-a sustinut pe Hitler

Victor Alexeev, seful organizatiei PSD din Republica Moldova, a lansat o serie de acuzatii extrem de dure la adresa lui Klaus Iohannis, precizand ca acesta ar conduce o organizatie care este succesoarea uneia naziste, care a sustinut politica lui Hitler. Cu un scenariu propriu pe axa Chisinau - Bucuresti - Budapesta - Berlin, Alexeev a sustinut ca romanii din Basarabia care il sustin pe Iohannis vor servi intereselor antiromanesti.

Rusia va trimite observatori la alegerile parlamentare din R. Moldova

Presedintele Comisiei Electorale Centrale din Rusia, Vladimir Ciurov, a anuntat, vineri, ca tara sa va trimite observatori la scrutinul parlamentar programat pe 30 noiembrie in Republica Moldova .

Republica Moldova va depune cererea de aderare la UE in anul 2015

Republica Moldova intentioneaza sa depuna cererea de aderare la Uniunea Europeana in anul 2015. Declaratia a fost facuta de seful statului Nicolae Timofti in cadrul unei conferinte de presa sustinuta astazi la Chisinau, alaturi de presedintele Republicii Austria.

Ucraina, un anti-model pentru Republica Moldova

Republica Moldova trebuie sa inteleaga cauza crizei din Ucraina daca nu vrea sa traverseze in viitor o istorie similara. Totodata, ea trebuie sa-si intemeieze o strategie de securitate nationala in baza greselilor, pe care astazi Ucraina le regreta.

Alegeri prezidentiale 2014. Vot intrerupt la o sectie din Ialoveni, Republica Moldova: o femeie a fugit cu stampila de votare

Votul a fost intrerupt, duminica, la sectia din Ialoveni, Republica Moldova, dupa ce o femeie a furat stampila. Femeia si-a lasat pasaportul si a plecat fara sa priveasca in urma. inchiderea temporara a sectiei de votare a declansat proteste din partea celor aproximativ 200 de cetateni care stau la coada.

Peste 100 de ani, Republica Moldova ar putea ramane fara sate

Republica Moldova ar putea ramane fara sate peste 100 de ani, daca ritmurile avansate de diminuare a populatiei in mediul rural vor ramane constante. Un studiu recent, al Comisiei Nationale pentru Populatie si Dezvoltare arata ca, in ultimul deceniu, cauzele care duc la scaderea populatiei de la sate au ramas aceleasi: imbatranirea, scaderea natalitatii si migratia interna si externa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )