Libnet.ro
UNICEF

19:45

Comisia Electorala Centrala din Rusia va trimite observatori pentru scrutinul parlamentar din Republica Moldova

B1 B1,
Comisia Electorala Centrala din Rusia va trimite observatori pentru scrutinul parlamentar din Republica Moldova

Comisia Electorala Centrala din Rusia va trimite observatori la scrutinul parlamentar programat pe 30 noiembrie in Republica Moldova, anunta presedintele institutiei, Vladimir Ciurov, citat de ITAR-TASS. continuă pe B1

Rusia va trimite observatori la alegerile parlamentare din R. Moldova

Presedintele Comisiei Electorale Centrale din Rusia, Vladimir Ciurov, a anuntat, vineri, ca tara sa va trimite observatori la scrutinul parlamentar programat pe 30 noiembrie in Republica Moldova .

A doua banca majora din Rusia s-ar putea delista de la Londra

VTB, a doua banca majora din Rusia, s-ar putea delista de la Bursa din Londra London Stock Exchange - LSE) in favoarea unei piete din China, in conditiile in care sanctiunile impuse pe fondul crizei din Ucraina ii afecteaza capacitatea de a obtine capital la bursele occidentale, conform conducerii VTB.

Razboiul Rece RELOADED. Rusia trimite BOMBARDIERE strategice in apropiere de tarmurile SUA

Rusia intentioneaza sa trimita bombardiere cu raza lunga de actiune in misiuni de patrulare in Golful Mexic si Caraibe, a anuntat ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, pe fondul tensiunilor cu.

Faze tari: Un pui de elefant a infruntat singur 14 lei infometati. Uite cum a reusit sa supravietuiasca!; A lesinat cu capul blocat in liftul pentru mancare. Momentele groaznice prin care a trecut o chelnerita neatenta din Rusia; Greu de crezut: La ce fo

A fost in Rai si s-a intors. Ce a avzut pe lumea cealalta iti va ingheta sangele in vene. O femeie din Florida a trecut prin cea mai ciudata experienta din viata ei. Dupa ce a nascut si a intrat in stop cardiac, proaspata mamica. Aveti grija cui dati bani! In SUA, o femeie gravida a fost filmata in timp ce era luata de la cersit cu un Mercedes. Un american a inregistrat o femeie gravida care dupa ce a cersit pe marginea unei strazi din San Diego.

Criza din Rusia a generat un record in Romania. Importul de gaze a scazut cu 65% in 2014

Romania a importat, in primele noua luni ale acestui an, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 334. 100 tone echivalent petrol, cu 65,5% 633. 300 tep) mai mica fata de cea din perioada similara din 2013,.

Comisar-sef din IPJ Timis, retinut pentru luare de mita

Comisarul-sef Armando Iulian Turai de la Serviciul de Investigarea a Fraudelor din cadrul IPJ Timisoara a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita.

UPDATE. Patru dintre membrii clanului Domnu din Bucuresti, urmariti penal pentru tentativa de omor

Membrii clanului Domnu in Capitala sunt cautati de politisti pentru tentativa de omor impotriva a doi barbati, tata si fiu. Astfel, ofiterii Serviciului Omoruri si procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au descins, marti dimineata, la mai multe adrese din Capitala. Patru dintre ei sunt urmariti penal.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )