Libnet.ro
UNICEF

11:16

Alegerile parlamentare din Marea Britanie vor avea loc pe 8 iunie, asa cum era programat. Campania electorala se reia luni

Hotnews Hotnews,
 Alegerile parlamentare din Marea Britanie vor avea loc pe 8 iunie, asa cum era programat. Campania electorala se reia luni

Alegerile parlamentare din Marea Britanie vor avea loc joi, 8 iunie, asa cum era programat, iar campania electorala, suspendata duminica dimineata, dupa atacul terorist, se va relua luni, a anuntat premierul britanic Theresa May, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Politologul Anthony Glees explica efectele celor mai recente atentate teroriste asupra alegerilor parlamentare din Marea Britanie: Traim intr-o tara care nu stie cum sa asigure securitatea. Presupun ca Partidul Conservator va iesi mai bine decat laburisti

Anthony Glees, profesor de politologie la Univerity of Buckingham, explica, pentru Deutsche Welle, urmarile atentatelor teroriste din Marea Britanie, inainte de alegerile parlamentare.

Romanii din Marea Britanie pot ramane in Regat si dupa Brexit |VOCEA DIASPOREI

Desi negocierile pentru Brexit bat pasul pe loc, un lucru e cert: toti cetatenii statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv din Romania, aflati deja in Marea Britanie, vor avea dreptul sa ramana in UK si dupa iesirea tarii din UE.

Theresa May: Alegerile generale vor avea loc joi, iar campania electorala va fi reluata luni

Premierul britanic Theresa May a anuntat duminica, in urma unei sedinte a Comitetului de urgenta COBRA al Guvernului, dupa atacul de sambata seara soldat cu sapte morti si aproape 50 de raniti, ca luni se va relua campania electorala, iar joi vor avea.

Marea Britanie. in ciuda atentatelor de sambata, alegerile legislative anticipate vor avea loc joi

Premierul britanic Theresa May a anuntat duminica, in urma unei sedinte a Comitetului de urgenta al Guvernului, convocata dupa atacul de sambata seara soldat cu sapte morti si aproape 50 de raniti, ca luni se va relua campania electorala, iar joi vor avea loc alegerile generale pe care le-a convocat, relateaza AP.

Politia britanica face perchezitii la o noua adresa din Marea Britanie

Politia britanica cauta o adresa in East Ham, intr-un cartier din estul Londrei, a declarat un fotograf Reuters duminica, relatand ca exista un cordon in fata cladirii si un numar mare de politisti, potrivit Reuters.

Marea Britanie: Alegerile generale vor avea loc joi, iar campania electorala va fi reluata luni, anunta May

Premierul britanic Theresa May a anuntat duminica, in urma unei sedinte a Comitetului de urgenta COBRA al Guvernului, dupa atacul de sambata seara soldat cu sapte morti si aproape 50 de raniti,.

Romance prinse la furat in Marea Britanie, deportate in tara. Ce au aflat anchetatorii despre ele

Doua romance din Marea Britanie vor fi deportate in tara, dupa ce au fost prinse de mai multe ori furand din buzunare si magazine, potrivit hillingdontimes. co. uk. Femeile locuiesc in.

ATENTAT LONDRA. Mesajul Papei Francisc dupa atacurile din Marea Britanie

Papa Francisc le-a cerut credinciosilor, duminica, de la balconul Bazilicii Sfantul Petru, 'sa se roage pentru victimele si apropiatii acestora', dupa atentatul de la Londra soldat cu.

Vesti proaste pentru turistii de la malul marii. Plajele din Mamaia nu vor avea salvamari

Vesti proaste pentru turistii care isi vor petrece minivacanta de Rusalii la malul marii, in statiunea Mamaia. in aceasta perioada, salavamarii nu vor fi prezenti pe plaja. Motivul este faptul.

Ce manifestari vor avea loc in municipiul Targu Jiu de Ziua Copilului

O serie de manifestari vor avea loc astazi, de Ziua Internationala a Copilului, ian zona centrala din municipiul Targu Jiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )