Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia britanica face perchezitii la o noua adresa din Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Politia britanica face perchezitii la o noua adresa din Marea Britanie

Politia britanica cauta o adresa in East Ham, intr-un cartier din estul Londrei, a declarat un fotograf Reuters duminica, relatand ca exista un cordon in fata cladirii si un numar mare de politisti, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Trei cadavre au fost gasite in casa lui John Lennon: Politia britanica in alerta!

Trei cadavre au fost gasite in urma cu doua nopti 30 mai) in casa din Liverpool in care odata a locuit John Lennon, anunta BBC. in urma unui apel politia britanica a descins in.

Alerta la Manchester. Politia britanica a gasit o masina ce ar putea fi importanta in ancheta privind atentatul din 22 mai

Politia britanica a anuntat vineri ca a evacuat o zona din centrul Manchesterului, dupa ce a identificat o masina care ar putea fi importanta pentru ancheta privind atentatul din 22 mai, relateaza Reuters.

Politologul Anthony Glees explica efectele celor mai recente atentate teroriste asupra alegerilor parlamentare din Marea Britanie: Traim intr-o tara care nu stie cum sa asigure securitatea. Presupun ca Partidul Conservator va iesi mai bine decat laburisti

Anthony Glees, profesor de politologie la Univerity of Buckingham, explica, pentru Deutsche Welle, urmarile atentatelor teroriste din Marea Britanie, inainte de alegerile parlamentare.

Alegerile parlamentare din Marea Britanie vor avea loc pe 8 iunie, asa cum era programat. Campania electorala se reia luni

Alegerile parlamentare din Marea Britanie vor avea loc joi, 8 iunie, asa cum era programat, iar campania electorala, suspendata duminica dimineata, dupa atacul terorist, se va relua luni, a anuntat premierul britanic Theresa May, citata de Reuters.

Romanii din Marea Britanie pot ramane in Regat si dupa Brexit |VOCEA DIASPOREI

Desi negocierile pentru Brexit bat pasul pe loc, un lucru e cert: toti cetatenii statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv din Romania, aflati deja in Marea Britanie, vor avea dreptul sa ramana in UK si dupa iesirea tarii din UE.

Ion Cristoiu: Traian Horia ne trimite o noua corespondenta din Anglia - Al patrulea Reich german

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminica, de pe blogul sau, despre relatiile diplomatice din ce in ce mai tensionate ale Uniunii Europene. Cristoiu atrage atentia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )