Libnet.ro
UNICEF

09:45

Alegerile prezidentiale din Statele Unite: 10 scenarii posibile, daca le castiga Donald Trump

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alegerile prezidentiale din Statele Unite: 10 scenarii posibile, daca le castiga Donald Trump

Daca ar castiga Donald Trump? Daca chiar ar merge si ar face ceea ce cu adevarat nimeni nu ar fi prezis acum 18 luni? Dar am mai fost in aceasta situatie cu sondajele, in care realitatea a inselat asteptarile dupa votul pentru Brexit. Donald Trump,. continuă pe Wall-Street Ro

Maia Laguta (62 de ani), candidat independent la alegerile prezidentiale din Moldova, a postat fotografii in costum de baie pe Facebook

Maia Laguta 62 de ani), candidat independent la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, a postat pe contul sau de Facebook cateva fotografii in care apare la plaja, imbracata in costum de baie. Maia Laguta si-a explicat gestul spunand ca Ani la rand ma murdareau, ma numeau o baba strasnica, eu am luat si am plasat sa vada nici pe de aproape nu sunt baba. Minte sanatoasa, intr-un corp sanatos, potrivit ProTv. md. Foto cu Maia Laguta in costum de baie, in articol.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump: Planul lui Clinton privind Siria va porni al treilea razboi mondial

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite Donald Trump sustine ca politica propusa de contracandidata sa, Hillary Clinton, privind conflictul din Siria ar ducela declansarea unui al treilea razboi mondial, intr-un interviu pentru Reuters.

Alegeri SUA 2016. Cat de stransa este cursa electorala americana

Cu numai doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, batalia dintre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump se duce pe muchie de cutit.

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Maia Sandu sustine ca Rusia se comporta ca si cum contracandidatul sau, Igor Dodon, ar fi deja presedinte

Maia Sandu, candidatul unic al Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM) la alegerile prezidentiale sustine ca Rusia trateaza Chisinaul ca si cum contracandidatul sau, Igor Dodon, ar fi deja presedintele Republicii Moldova.

Siegfried Muresan a fost acreditat ca observator din partea Parlamentului European pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Eurodeputatul roman Siegfried Muresan va fi observator din partea Parlamentului European pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc pe 30 octombrie.

Rasturnare de situatie in Republica Moldova: Un grup de membri ai Partidului Comunistilor a anuntat ca il va sustine la alegerile prezidentiale pe Igor Dodon

Rasturnare de situatie la alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Dupa ce a anuntat ca Partidul Comunistilor va boicota alegerile, un grup de membri s-a razgandit si a anuntat ca va deveni.

Liderul PPEM, Iurie Leanca, dupa apartia informatiilor ca s-ar retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Am ajuns la concluzia ca mai avem nevoie de timp. Vom lua o decizie

UPDATE: Candidatul PPEM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Iurie Leanca, a anuntat miercuri ca mai are nevoie de timp pentru a lua o decizie cu privire la participarea sa in campania.

Mod inedit de promovare inaintea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Candidata Maia Laguta, in varsta de 62 de ani, s-a pozat in costum de baie pe Facebook (FOTO)

Maia Laguta, candidat independent la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, este singura dintre cei care vor sa devina presedinte care nu are panouri publicitare. Aceasta a ales sa se promoveze altfel,.

Republica Moldova: Liderul PPEM, Iurie Leanca, se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale

Liderul Partidulului Popular European din Moldova, Iurie Leanca se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale, potrivit unor surse citate de unimedia. info. Un anunt in acest sens a fost facut pe.

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a anuntat ca se retrage din campania electorala pentru alegerile prezidentiale si o va sustine pe Maia Sandu

Marian Lupu, liderul Partidului Democrat din Moldova, a anuntat ca se retrage din campania electorala pentru alegerile prezidentiale, informeaza unimedia. info. Acesta o va sustine in continuare pe Maia.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )