Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnare de situatie in Republica Moldova: Un grup de membri ai Partidului Comunistilor a anuntat ca il va sustine la alegerile prezidentiale pe Igor Dodon

B1 B1,
Rasturnare de situatie in Republica Moldova: Un grup de membri ai Partidului Comunistilor a anuntat ca il va sustine la alegerile prezidentiale pe Igor Dodon

Rasturnare de situatie la alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Dupa ce a anuntat ca Partidul Comunistilor va boicota alegerile, un grup de membri s-a razgandit si a anuntat ca va deveni. continuă pe B1

Candidata Maia Sandu acuza Procuratura ca ar incerca sa influenteze rezultatul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Procuratura Generala din Republica Moldova ar incerca sa influenteze rezultatul alegerilor prezidentiale din 30 octombrie, prin redeschiderea unui dosar legat de procurarea camerelor de supraveghere folosite la examenele de bacalaureat, in perioada cand Maia Sandu era ministru al Educatiei, a sustinut, miercuri, candidata unica a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM).

Republica Moldova: Tentativele de asasinat comise de Vitalie Proca, subiect in campania electorala. Usatii a publicat discutii in care reprezentantul interlopului vorbeste despre rolul lui Plahotniuc in incercarea de ucidere a unui bancher rus

Tentativele de asasinat comise de interlopul moldovean Vitalie Proca au devenit subiect de campanie prezidentiala in Republica Moldova. Renato Usatii, liderul Partidului Nostru, a.

Hotul in lege din Republica Moldova Andrei Torkunov a fost retinut la Moscova

Organele de forta din Federatia Rusa au reusit sa-l retina duminica, 23 octombrie, pe hotul in lege din Republica Moldova Andrei Torkunov, alias Turcu.

PSD este deschis la o declaratie a Parlamentului in privinta unirii Romaniei cu Republica Moldova

Daniel Simion, organizatorul protestului pentru unirea cu Basarabia, a cerut PSD-ului infiintarea unui Oficiu pentru Moldova, in subordinea premierului, si cu vicepresedinte PSD pentru unire, scrie Digi24. Vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu a mentionat ca PSD este deschis la propunerea privind o declaratie a Parlamentului, in privinta unirii Romaniei cu Republica Moldova.

Masuri pentru consolidarea parteneriatului strategic intre Romania si Republica Moldova

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi doua acte normative prin care se urmareste consolidarea relatiei dintre Romania si Republica Moldova, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Klaus Iohannis: De foarte multe, ori Romania a avut o abordare discutabila fata de Republica Moldova. Trebuie sa-i lasam pe moldoveni sa-si aleaga singuri presedintele

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, in ultimii ani, Romania a avut o abordare discutabila fata de Republica Moldova, astfel ca, in loc sa fie sprijinite institutii, au fost sprijinite persoane.

28 de politisti din Republica Moldova au fost arestati de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de luare de mita

28 de politisti din cadrul Inspectoratului National de Patrulare din Republica Moldova au fost arestati, marti, de procurorii anticoruptie. Potrivit sefului Procuraturii Anticoruptie, Viorel Morari, ei sunt acuzati de luare de mita.

Fost deputat comunist din Republica Moldova: Am transmis unui procuror din Romania probe impotriva lui Vladimir Plahotniuc. Sunt indicii asupra implicarii directe a lui Plahotniuc in comanda omorului lui Gorbuntov

Fostul deputat comunist Alexandr Petcov, din Republica Moldova, sustine ca detine inregistrari video de la doua intalniri la care au participat participat Renato Usatii si un intermediar, ma.

Se face cu suta de lei si iscalitura! Campania electorala din Republica Moldova seamana cu atmosfera din Teleorman, de la alegerile de acum cativa ani (VIDEO)

Republica Moldova se afla in fata unei decizii extrem de importante pentru viitorul tarii, cetatenii de peste Prut urmand sa-si aleaga prin vot viitorul presedinte. Cum era de asteptat, campania el.

Mod inedit de promovare inaintea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Candidata Maia Laguta, in varsta de 62 de ani, s-a pozat in costum de baie pe Facebook (FOTO)

Maia Laguta, candidat independent la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, este singura dintre cei care vor sa devina presedinte care nu are panouri publicitare. Aceasta a ales sa se promoveze altfel,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )