Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alerta cu bomba intr-un mall din Galati. Centrul comercial a fost evacuat (VIDEO)

B1 B1,
Alerta cu bomba intr-un mall din Galati. Centrul comercial a fost evacuat (VIDEO)

In urma unei alerte cu bomba, un mall din Galati a fost evacuat sambata dupa-amiaza. Politistii cerceteaza zona in aceste momente pentru a constata daca intr-adevar a fost pus vreun. continuă pe B1

Alerta cu bomba intr-un mall din Galati. Centrul comercial a fost evacuat. Alarma s-a dovedit a fi falsa (VIDEO)

UPDATE Alarma cu bomba de la centrul comercial din Galati s-a dovedit a fi falsa, urmand ca politistii sa descopere cine a lansat informatia. in urma unei alerte cu bomba, un mall din Galati,.

FOTO + VIDEO. Alerta falsa cu bomba la un mall din Galati. Aproximativ 1.000 de persoane au fost evacuate

Un centru comercial din Galati este evacuat, sambata dupa-amiaza, din cauza unei alerte cu bomba. Dupa aproximativ trei ore, alerta s-a dovedit a fi falsa.

FOTO + VIDEO. Alerta cu bomba la un mall din Galati. Mai multe persoane sunt evacuate

Un centru comercial din Galati este evacuat, sambata dupa-amiaza, din cauza unei alerte cu bomba.

UPDATE Alerta cu bomba la un mall din Galati. Clientii au fost evacuati, genistii cauta un eventual material explozibil, dar se pare ca alarma este falsa VIDEO

Clientii si angajatii unui centru comercial din municipiul Galati au fost evacuati, sambata dupa-amiaza, in urma unei alerte cu bomba. La fata locului au ajuns mai multe echipe ale ISU, Politie si SRI care fac cercetari, insa deocamdata nu s-a gasit nimic. intre timp, s-a descoperit ca la mijloc ar putea fi o gluma proasta facuta de un client nemultumit.

UPDATE Alerta cu bomba la un mall din Galati. Clientii au fost evacuati, insa s-a descoperit ca alarma a fost falsa

Clientii si angajatii unui centru comercial din municipiul Galati au fost evacuati, sambata dupa-amiaza, in urma unei alerte cu bomba. La fata locului au ajuns mai multe echipe ale ISU, Politie si SRI care fac cercetari, insa nu s-a gasit nimic. intre timp, s-a descoperit ca la mijloc este o gluma proasta facuta de un client nemultumit.

Mall-ul din Galati, evacuat in urma unei alerte cu bomba

Mall-ul din Galati a fost evacuat sambata seara, transmite Digi24. Potrivit postului de televiziune, evacuarea s-ar fi facut din cauza unei alerte cu bomba.

Alerta cu bomba la un centru comercial din Galati

Panica la un centru comercial din Galati, sambata dupa-amiaza. Mall-ul a fost evacuat in urma unei alerte cu bomba.

Secretarul de stat american pentru Educatie a fost blocata fizic de catre protestatari sa intre intr-o scoala din Washington (VIDEO)

Imagini incredibile din Statele Unite! Secretarul de stat pentru Educatiei Betsy DeVos a vrut sa efectueze prima sa vizita publica din mandat, dar a fost blocata la propriu de protestatarii care s-au pozitionat la.

Un tren a lovit un TIR, intr-o localitate din apropiere de Satu Mare. Un calator a fost ranit

O persoana a ajuns la spital, dupa ce un tren a lovit, marti seara, un TIR, la trecerea de cale ferata din localitatea Botiz.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )