Libnet.ro
UNICEF

11:30

Alerta de furtuna si vant puternic pentru Bucuresti: Care sunt zonele cele mai afectate (VIDEO)

B1 B1,
Alerta de furtuna si vant puternic pentru Bucuresti: Care sunt zonele cele mai afectate (VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de furtuna si vant puternic pentru Bucuresti. Avertizarea este valabila de miercuri ora 16 pana joi la ora 9 dimineata, dar cu averse mai. continuă pe B1

Editie speciala 360 de grade: Dezechilibre pentru cei care sunt sursa de suferinta pentru ceilalti(VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre ce blocajele prin care trec cei care au pierdut tot ce au acumulat. Pot aparea situatii.

Cerul se va innora treptat. Urmeaza ploi si vant puternic in Bucuresti! Intervalul critic va fi de la ora 20 pana joi, la ora la 3 dimineata

Vremea va deveni instabila la nivelul Municipiului Bucuresti incepand de miercuri dupa-amiaza, regimul termic fiind caracterizat prin averse, cu cantitati de apa de 35 l/mp, dar si prin.

Cod galben de averse si vant puternic. Ce judet e vizat

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de averse si vant puternic pentru judetul Maramures si de ceata si vizibilitate redusa.

Cod Galben de vant puternic, pana la ora 15.00

Mare atentie daca porniti la drum sau aveti de gand sa petreceti mai mult timp afara. La ora 10. 00 a intrat in vigoare o avertizare nowcasting, cod galben de vant puternic, valabila si pentru zona joasa a judetului Dambovita pana la ora 15.

Ploi torentiale, grindina si vant puternic. Pompierii Detasamentului Bolintin Deal intervin in mai multe localitati

In numai cateva minute o parte a judetului Giurgiu s-a confruntat in seara zilei de miercuri, 20 septembrie, cu ploi torentiale, vant puternic si caderi de grindina. Meteorologii au schimbat avertizarea de cod galben in cea de cod portocaliu.

Vijelii si vant puternic in Vaslui: doi barbati au murit loviti de fulger; 1.625 de abonati, fara curent electric

Doi barbati din judetul Vaslui au murit miercuri loviti de fulger, judetul fiind sub cod galben de instabilitate atmosferica, vijelii si vant puternic.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vant puternic. Ce judet este vizat

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o atentionare nowcasting Cod portocaliu de ploi torentiale si vant puternic, valabila pana la ora 16:40 in judetul.

ANM: Din punct de vedere meteo, intervalul critic pentru Bucuresti va fi de miercuri, ora 20.00, pana joi, ora 3.00 dimineata

Intervalul critic pentru Bucuresti, in contextul averselor anuntate de meteorologi inca de marti seara, va fi de miercuri de la ora 20. 00 pana joi, la ora la 3. 00 dimineata, au anuntat reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie la sedinta desfasurata la Primaria Capitalei, informeaza News. ro.

Seriale noi: care sunt cele mai asteptate premiere ale toamnei

Serialele noi care se anunta pentru aceasta toamna sunt suficient de bune pentru a ne tine cu sufletul la gura. Daca inca nu ai aflat care sunt noutatile, am facut pentru tine o lista cu 10 seriale noi.

Modul in care sunt administrate contributiile la Pilonul II de pensii necesita revizuire

Asociatia Brokerilor din piata de capital autohtona considera ca modul in care sunt administrate contributiile la Pilonul II de pensii necesita revizuire. Asociatia constata cu ingrijorare ca administrarea contributiilor la Pilonul II de pensii nu se face intotdeauna in interesul contribuabililor, cu respectarea principiilor guvernantei corporative si a cerintelor privind calitatea administrarii si profitabilitatea activelor, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )