Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vijelii si vant puternic in Vaslui: doi barbati au murit loviti de fulger; 1.625 de abonati, fara curent electric

Hotnews Hotnews,
 Vijelii si vant puternic in Vaslui: doi barbati au murit loviti de fulger; 1.625 de abonati, fara curent electric

Doi barbati din judetul Vaslui au murit miercuri loviti de fulger, judetul fiind sub cod galben de instabilitate atmosferica, vijelii si vant puternic. continuă pe Hotnews

Vaslui: Doi barbati ucisi de fulger si sase localitati fara curent electric!

Vremea rea a facut deja doua victime in judetul Vaslui: un cioban din Puiesti, in varsta 49 de ani, a murit miercuri, lovit de fulger. Ambulanta a fost solicitata dupa minute bune de la.

Furtuna in Vaslui: Doi barbati ucisi de fulger si sase localitati fara curent electric!

Vremea rea a facut deja doua victime in judetul Vaslui: un cioban din Puiesti, in varsta 49 de ani, a murit miercuri, lovit de fulger. Ambulanta a fost solicitata dupa minute bune de la.

Efectele furtunii in Bistrita-Nasaud: doi barbati au murit, 17 au fost ranite. 70 de case si blocuri avariate, 30.000 de persoane fara curent electric

Furtuna de duminica a facut prapad in Bistrita-Nasaud. Doua persoane au murit dupa ce au fost strivite de copaci, iar alte 17 au ajuns la spital, doua in stare grava. 50 de case si 20 de blocuri au fost afectate de vantul puternic. 000 de persoane nu au curent electric.

Ploi torentiale, grindina si vant puternic. Pompierii Detasamentului Bolintin Deal intervin in mai multe localitati

In numai cateva minute o parte a judetului Giurgiu s-a confruntat in seara zilei de miercuri, 20 septembrie, cu ploi torentiale, vant puternic si caderi de grindina. Meteorologii au schimbat avertizarea de cod galben in cea de cod portocaliu.

Alerta de furtuna si vant puternic pentru Bucuresti: Care sunt zonele cele mai afectate (VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de furtuna si vant puternic pentru Bucuresti. Avertizarea este valabila de miercuri ora 16 pana joi la ora 9 dimineata, dar cu averse mai.

Cod galben de averse si vant puternic. Ce judet e vizat

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de averse si vant puternic pentru judetul Maramures si de ceata si vizibilitate redusa.

Cod Galben de vant puternic, pana la ora 15.00

Mare atentie daca porniti la drum sau aveti de gand sa petreceti mai mult timp afara. La ora 10. 00 a intrat in vigoare o avertizare nowcasting, cod galben de vant puternic, valabila si pentru zona joasa a judetului Dambovita pana la ora 15.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vant puternic. Ce judet este vizat

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o atentionare nowcasting Cod portocaliu de ploi torentiale si vant puternic, valabila pana la ora 16:40 in judetul.

Accident grav pe DN1. Doi barbati au fost transportati la spital

Doi barbati au ajuns la spital, cu multiple fracture, in urma coliziunii a patru autoturisme ce a avut loc pe Drumul National 1. Pompierii au intervenit pentru a-l descarcera pe un barbat de 60 de ani, la spital fiind transportat si un al doilea barbat de 36 de ani, cu multiple fracturi.

Vant puternic in Capitala. Acoperisul unei FABRICI a fost luat pe sus

Panica in Capitala in aceasta dimineata. Acoperisul fostei fabrici de bere Rahova a fost smuls de vant si a cazut peste sinele tamvaiului 32. Din fericire nimeni nu a fost ranit de bucatile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )