Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo: Iarna se dezlantuie. Baraganul, sub cod galben de viscol

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: Iarna se dezlantuie. Baraganul, sub cod galben de viscol

Vremea se schimba radical. incepind de marti noaptea, precipitatiile, care vor cuprinde toate regiunile, se vor transforma in ninsori. Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de viscol, valabil de miercuri dimineata, 5 februarie, ora 08. 00, si pana joi, 6 februarie, ora 10. Ploile vor fi cadea pe arii extinse, iar din cursul noptii se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare, la munte fiind viscol. continuă pe Adevărul

Meteo. Cod galben de vant puternic

Meteorologii au emis, luni, avertizare cod galben de vant puternic pentru 7 judete. Rafalele vor ajunge la 65 de kilometri la ora.

ANM, avertisment de ultima ora! Cod galben de vreme severa in aceste zone. Vantul ajunge la 110 kmora

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, duminica, mai multe avertizari meteo, de cod galben de vreme severa, pentru mai multe regiuni din tara. Ce regiuni sunt vizate? Avertizari emise de ANM pentru duminica. Ce zone sunt vizate de cod galben Desi temperaturile raman totusi mai ridicate comparativ cu normalul acestei perioade, meteorologii ANM spun .

Cod portocaliu si cod galben de ninsori viscolite in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis alerte de cod galben si portocaliu in mai multe zone din tara de intensificari ale vantului si cantitati de precipitatii si ninsori viscolite.

ALERTA METEO, in ROMANIA! Nici NU VA IMAGINATI ce ne asteapta: Va fi PRAPAD in aceste JUDETE!

Alerta meteo in Romania! incepand de miercuri vremea se va schimba brusc, va ninge in mai multe zone din tara.

Cod galben de vant si ninsori in zonele de munte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vant puternic si precipitatii, mai ales ninsoare, valabil luni, intre orele 10. 30 si 23. 00 in judetele montane.

COD GALBEN de vremea rea, in 27 de judete: Rafalele de vant vor depasi 100 kmh. Care sunt zonele vizate(FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare cod galben de intensificari ale vantului si precipitatii, valabila in intervalul 2 februarie, ora 18:00 - 3 februarie, ora 20:00.

Cod galben de vant puternic, ploi si ulterior ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si precipitatii, in vestul, nord-vestul, centrul tarii si in Moldova, incepand de marti de la ora 13. Ploile vor fi cadea pe arii extinse, iar din cursul noptii se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare, la munte fiind viscol.

ANM: Cod galben de vant puternic si precipitatii, cat tine vremea rea

Meteorologii au emis o atentionare Cod galben privind intensificari ale vantului si precipitatii, mai ales in zona montana, valabila pana luni seara.

Cod galben de ninsori, ploi si vant puternic, in peste jumatate de tara. Cand se strica vremea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare Cod galben de ploi, ninsori si viscol, valabila in 27 de judete, pe durata urmatoarelor ore.

Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Cand se strica vremea, unde lovesc lapovita si ninsorile si cat de frig se face

Dupa vremea neobisnuit de calda pentru inceputul lunii februarie, cu temperaturi mai mari cu 10-12 grade Celsius decat ar fi normal din ultimele zile, de marti, 4 februarie, iarna se intoarce. Se va raci, iar precpitatiile, la munte sub forma de lapovita si ninsoare, iar in celelalte regiuni, ploi, vor pune stapanire pe toate regiunile. Episodul de vreme rea va dura cateva zile, pentru ca meteorologii anunta vreme frumoasa pana pe 2 martie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )