Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alerta meteo de ploi si furtuni in jumatate din tara. ANM avertizeaza

Playtech Playtech,
Alerta meteo de ploi si furtuni in jumatate din tara. ANM avertizeaza

Meteorologii anunta ca temperaturile raman ridicate in zona tarii noastre, dar s-a emis o alerta de furtuni tipice sezonului cald. De asemenea, a mai fost emis si un cod galben de inundatii. Alerta meteo de ploi si furtuni in jumatate din tara Meteorologii anunta ca pana joi dimineata, la ora 06. 00 sunt prognozate ploi in . continuă pe Playtech

Alerta meteo! Se schimba vremea in Romania! Fenomene extreme in zeci de judete

Conform unui comunicat, ANM a emis pentru luni 2 martie 2020, in 24 de judete, doua atentionari cod galben de vreme severa. Codul este instaurat incepand cu ora 6 dimineata, si va tine pana la 18:00. Alerta meteo! Se schimba vremea in Romania ANM a emis un comunicat pentru luni 2 martie 2020, in 24 .

Patru judete din tara nu au niciun epidemiolog la DSP, in plina alerta de coronavirus

Situatie revoltatoare in tara, unde patru judete duc lipsa de epidemiologi la Directiile de Sanatate Publica de cel putin doi ani.

Se schimba vremea in aproape toata tara. Ploi si vijelii, pana joi

O informare meteo de ploi si vant valabila din aceasta seara si pana joi dimineata a fost emisa, astazi, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Alerta meteo: Vin doua zile cu vreme rea. Precipitatii si vant puternic pana joi

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o informare in care avertizeaza ca pana joi dimineata va ploua si se vor semnala descarcari electrice. Vantul va sufla la munte cu 80 - 90 kmh. Temperaturile raman ridicate in sud-estul tarii.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic, in 24 de judete, de luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, doua atentionari Cod galben de intensificari ale vantului, valabile in 24 de judete, incepand din dimineata zilei de luni.

Cod galben de vijelii, in jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un Cod galben de vant puternic cu rafale de 100 kmh, in vigoare pana astazi la ora 22 si valabila in 24 de judete din tara.

Digisport: Au plecat scarbiti! Adevarul dureros: cum a pierdut-o Romania pe Bianca Andreescu. Familia, alungata din tara

Bianca Andreescu 19 ani) a avut un an 2019 de exceptie: a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera - US Open - si a avut o ascensiune fulminanta in topul WTA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )