Libnet.ro
UNICEF

15:30

Se schimba vremea in aproape toata tara. Ploi si vijelii, pana joi

Antena3 Antena3,
Se schimba vremea in aproape toata tara. Ploi si vijelii, pana joi

O informare meteo de ploi si vant valabila din aceasta seara si pana joi dimineata a fost emisa, astazi, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Antena3

Temperaturi de pana la 20 grade si ploi slabe in Capitala Pentru urmatoarele zile sunt anuntate ploi in aproape toata tara

In Capitala vremea va fi in continuare frumoasa, cu temperaturi care vor atinge 20 de grade, miercuri, conform meteorologilor. Pentru urmatoarele zile insa Administratia Nationala de Meteorologie anunta ploi si intensificari ale vantului, care se vor extinde in toata tara.

Alerta meteo! Se schimba vremea in Romania! Fenomene extreme in zeci de judete

Conform unui comunicat, ANM a emis pentru luni 2 martie 2020, in 24 de judete, doua atentionari cod galben de vreme severa. Codul este instaurat incepand cu ora 6 dimineata, si va tine pana la 18:00. Alerta meteo! Se schimba vremea in Romania ANM a emis un comunicat pentru luni 2 martie 2020, in 24 .

Care a fost adevarata relatie dintre Benone Sinulescu si Irina Loghin. Toata tara vorbea despre ei

Sunt unii dintre cei mai mari artisti ai tarii noastre, se completeaza de minune, iar vocile lor au umplut sali intregi de spectacol. Care este adevarata relatie dintre Benone Sinulescu si Irina Loghin? Adevarata relatie dintre Benone Sinulescu si Irina Loghin Solistul de muzica populara a facut dezvaluiri nenumarate despre viata si relatiile acestuia de-a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )