Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alerta meteo: vremea se schimba radical. Cod galben de ploi puternice si vant in Baragan, cand sunt asteptate ninsori

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: vremea se schimba radical. Cod galben de ploi puternice si vant in Baragan, cand sunt asteptate ninsori

Vremea se schimba radical in urmatoarele ore. Baraganul intra de duminica dupa-amiaza sub avertizare de cod galben de ploi puternic si vant, in timp ce in 7 judete din zona de munte sunt anuntate ninsori abundente. continuă pe Adevărul

Atentionare meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Dministratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o noua atentionare nowcasting Cod galben de ceata si burnita valabila pana la ora 12:30 in zonele joase din judetele Cluj, Salaj,.

17 judete sub cod galben: Ce ne rezerva vremea pentru acest sfarsit de saptamana

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru 17 judete din intreaga tara, fiind anuntata scaderea vizibilitatii in unele locuri si sub 50 de kilometri la ora, scrie.

Cod Galben de ceata pentru sapte judete din sudul Romaniei

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de ceata pentru sapte judete. in judetele Arges, Dambovita, Valcea, Teleorman, Giurgiu, Olt si Dolj este cod galben de ceata, pana la ora 23.

Cod galben de ceata si burnita in sase judete, pana la ora 23.00

Meteorologii au emis duminica seara o avertizare cod galben de ceata pentru sase judete, fiind anuntata ceata densa ce scade vizibilitatea, informeaza News. ro. In unele locuri, izolat, va aparea si burnita.

Pericol pe sosele. Cod galben de ceata densa, la Fetesti, vizibilitate sub 50 m

Meteorologii au emis, duminica dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe zone din noua judete ale tarii, printre care si Ialomita, dar si pentru municipiul Bucuresti. Specialistii anuntata ceata densa ce va scadea vizibilitatea chiar si sub 50 de metri. in unele zone se va semnala, de asemenea, burnita.

Cod galben de ceata densa. Vizibilitatea scade chiar si sub 50 de metri

Meteorologii au emis, duminica dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe zone din noua judete ale tarii, printre care si Calarasi, dar si pentru municipiul Bucuresti. Specialistii anuntata ceata densa ce va scadea vizibilitatea chiar si sub 50 de metri. in unele zone se va semnala, de asemenea, burnita.

Cod galben de ceata, sambata dimineata, pentru o mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, o serie de avertizari cod galben de ceata pentru mai multe judete, unde vizibilitatea scade local sub 200 m, iar izolat sub 50 m. In cinci judete, va fi si burnita. Din cauza cetii dense, pe mai multe autostrazi si drumuri nationale, circulatia rutiera se desfasoara ingreunat, informeaza news. ro.

Cod galben de ceata in 17 judete in urmatoarele ore, pe mai mai multe sosele circulatia fiind ingreunata din cauza vizibilitatii reduse

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru 17 judete din intreaga tara, fiind anuntata scaderea vizibilitatii in unele locuri si sub 50 de kilometri la ora. Pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, pe Autostrada Soarelui si pe A3, dar si pe drumuri nationale din mai multe judete politistii anunta ca se circula cu dificultate.

Cod galben de ceata in 17 judete in urmatoarele ore, pe mai mai multe sosele circulatia fiind ingreunata din cauza vizibilitatii reduse

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru 17 judete din intreaga tara, fiind anuntata scaderea vizibilitatii in unele locuri si sub 50 de kilometri la ora. Pe autostrada Bucuresti Pitesti, pe Autostrada Soarelui si pe A3, dar si pe drumuri nationale din mai multe judete politistii anunta ca se circula cu dificultate.

Meteorologii anunta cod galben de ceata in 21 de judete si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 21 de judete, inclusiv in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )