Libnet.ro
UNICEF

14:15

17 judete sub cod galben: Ce ne rezerva vremea pentru acest sfarsit de saptamana

B1 B1,
17 judete sub cod galben: Ce ne rezerva vremea pentru acest sfarsit de saptamana

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru 17 judete din intreaga tara, fiind anuntata scaderea vizibilitatii in unele locuri si sub 50 de kilometri la ora, scrie. continuă pe B1

Cod Galben de ceata pentru sapte judete din sudul Romaniei

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de ceata pentru sapte judete. in judetele Arges, Dambovita, Valcea, Teleorman, Giurgiu, Olt si Dolj este cod galben de ceata, pana la ora 23.

Cod galben de ceata in 17 judete in urmatoarele ore, pe mai mai multe sosele circulatia fiind ingreunata din cauza vizibilitatii reduse

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru 17 judete din intreaga tara, fiind anuntata scaderea vizibilitatii in unele locuri si sub 50 de kilometri la ora. Pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, pe Autostrada Soarelui si pe A3, dar si pe drumuri nationale din mai multe judete politistii anunta ca se circula cu dificultate.

Cod galben de ceata in 17 judete in urmatoarele ore, pe mai mai multe sosele circulatia fiind ingreunata din cauza vizibilitatii reduse

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru 17 judete din intreaga tara, fiind anuntata scaderea vizibilitatii in unele locuri si sub 50 de kilometri la ora. Pe autostrada Bucuresti Pitesti, pe Autostrada Soarelui si pe A3, dar si pe drumuri nationale din mai multe judete politistii anunta ca se circula cu dificultate.

Cod galben de ceata, joi seara, in sase judete. Mai multe drumuri nationale sunt afectate

Meteorologii au emis atentionari de Cod galben de ceata pentru judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Arges, Dambovita si Valcea, valabile pana la ora 23. Potrivit Centrului Infotrafic, ceata este semnalata pe A1 Bucuresti - Pitesti in special pe tronsonul kilometric 49 65506; 86) si pe arterele din judete precum Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Valcea, Olt DN65, DN54, DN54A), Dolj, Teleorman DE70) si Giurgiu DN5, DN6).

UPDATE Cod galben de ceata, joi seara, in zece judete. Mai multe drumuri nationale sunt afectate

Meteorologii au emis, joi seara, atentionari de Cod galben de ceata pentru judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Arges, Dambovita, Valcea, Teleorman, Giurgiu, Olt si Dolj. Potrivit Centrului Infotrafic, ceata este semnalata pe A1 Bucuresti - Pitesti in special pe tronsonul kilometric 49 - 86) si pe arterele din judete precum Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Valcea, Olt DN65, DN54, DN54A), Dolj, Teleorman DE70) si Giurgiu DN5, DN6).

Cod galben de ceata in mai multe judete si in municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata ce determina scaderea vizibilitatii. Si Bucurestiul se afla sub avertizare de ceata pana la ora 09.

ANM: Cod galben de ceata, vineri dimineata, vizibilitate sub 50 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 21 de judete si Bucuresti, inclusiv in judetul Calarasi, in orele urmatoare.

Meteorologii anunta cod galben de ceata in 21 de judete si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 21 de judete, inclusiv in.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila pe durata urmatoarelor ore in localitati din judete aflate in zona.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic, valabila in trei judete din Muntenia, in urmatoarele doua.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )