Libnet.ro
UNICEF

09:45

Alerta terorista in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat, dupa informatii privind un posibil atac de origine islamista

B1 B1,
Alerta terorista in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat, dupa informatii privind un posibil atac de origine islamista

Alerta terorista in Germania, din cauza unui atac terorist de origine islamista. Autoritatile au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, relateaza postul. continuă pe B1

Alerta terorista si in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat

Autoritatile germane au declansat duminica o alerta din cauza unui atac terorist de origine islamista si au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, anunta Mediafax, citand Deutsche Welle. Politia din Braunschweig a anuntat ca evenimentul a fost anulat dupa ce surse de stat de incredere au aflat despre o amenintare concreta cu privire la comiterea unui atac de natura islamista.

ALERTA TERORISTA in Germania. Carnavalul din Braunschweig a fost anulat in ultima clipa

Autoritatile germane au declansat duminica o alerta din cauza unui atac terorist de origine islamista si au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, relateaza.

VIDEO. Politia germana lanseaza o alerta terorista si anuleaza carnavalul din Braunschweig

Autoritatile germane au declansat duminica o alerta din cauza unui atac terorist de origine islamista si au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig.

FOTO. Duster, al treilea cel mai vandut SUV din Europa in 2014. Vezi TOP 10

Dacia Duster continua sa inregistreze crestere foarte mari pe unul dintre cele mai dinamice segmente din piata auto. SUV-urile compacte reprezinta sectorul cu cele mai bune evolutii in 2014, iar Duster se mentine in top.

Politia germana lanseaza o alerta terorista si anuleaza un carnaval

Autoritatile germane au declansat duminica o alerta din cauza unui atac terorist de natura islamista si au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, relateaza postul Deutsche Welle DW) in pagina.

Koton redeschide cel mai mare magazin al retelei in Bucuresti Mall, dupa investitii de 500.000 euro

Koton, unul dintre cele mai importante lanturi de magazine de imbracaminte si incaltaminte din Romania, redeschide vineri magazinul din Bucuresti Mall, pe care l-a extins la peste 1. 600 mp, in urma unor investitii care au depasit jumatate de milion de.

A murit Michele Ferrero, creatorul Nutella. Cel mai bogat om din Italia avea 89 de ani

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani, au.

A murit creatorul Nutella, cel mai bogat om din Italia

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani.

Trei seisme au fost inregistrate vineri dimineata: Cel mai mare a avut 3,5 magnitudine si s-a produs in judetul Prahova

Un cutremur de 3,5 magnitudinea s-a produs vineri, la ora 10. 07, in zona Vrancea, epicentrul seismului fiind in judetul Prahova, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP). Cutremurul s-a.

Viitorul Constanta l-a transferat pe Fabrice Olinga, cel mai tanar marcator din istoria campionatului spaniol

Camerunianul Fabrice Olinga a fost transferat de Viitorul Constanta de la Malaga, a anuntat echipa antrenata de Gheorghe Hagi pe pagina oficiala de Facebook. Olinga, in varsta de 18 ani, este detinatorul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )