Libnet.ro
UNICEF

14:30

Koton redeschide cel mai mare magazin al retelei in Bucuresti Mall, dupa investitii de 500.000 euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Koton redeschide cel mai mare magazin al retelei in Bucuresti Mall, dupa investitii de 500.000 euro

Koton, unul dintre cele mai importante lanturi de magazine de imbracaminte si incaltaminte din Romania, redeschide vineri magazinul din Bucuresti Mall, pe care l-a extins la peste 1. 600 mp, in urma unor investitii care au depasit jumatate de milion de. continuă pe Wall-Street Ro

Bistrita are cel mai mare buget de pana acum, pe ce merg banii?

Joi, Consiliul Local va vota bugetul municipiului Bistrita, care, potrivit edilului este cel mai mare de pana acum, ajungand la aproape 50 de milioane de euro. Printre investitiile pe care le pregateste primaria se numara amenajarea unor strazi, modernizarea strandului municipal, construirea podului Berariei, amenajarea locuintelor sociale in Viisoara si construirea a doua parcari etajate.

Schumacher si Alonso intra in cel mai mare scandal financiar din istorie

Michael Schumacher si Fernando Alonso sunt sportivii aflati pe lista scandalului mondial Swiss Leaks, cel in care filiala elvetiana a bancii HSBC este acuzata ca a comis evaziune fiscala in valoare de 120 de miliarde de dolari, sfatuindu-si si sprijinindu-si activ clientii cum sa isi foloseasca ilegal banii.

Resentimentele anti-occidentale ale rusilor au atins cel mai mare nivel inregistrat dupa caderea URSS - sondaj

Dupa caderea URSS, rusii nu au fost niciodata atat de anti-occidentali ca acum, arata un sondaj publicat luni si care reliefeaza prapastia generata de criza din Ucraina si de confruntarea dintre Occident si Rusia, scrie AFP.

VIDEO: Moto E, cel mai ieftin smarthone Quad Core de la Motorola

Motorola E are un ecran IPS cu o diagonala de 4,5 inch, cu o diagonala de 960 x 540 pixeli. Are un procesor Quad Core pe chipset ARM Cortex-A7 de 1,2 GHz, construit pe o arhitectura de tip MSM 8212 din familia Qualcomm Snapdragon 200. Vine echipa cu 1 GB RAM si 8 GB memorie flash. Cel mai mare atu al modelului este conectivitatea de tip 4G pe model LTE. Asta inseamna ca telefonul permite conexiuni cu o viteza maxima de 42 Mb/s, potrivit computerworld. com .

FOTO Cel mai batran barbat din Australia tricoteaza pulovere pentru pinguinii raniti

Cel mai batran barbat din Australia si-a petrecut foarte mult timp tricotand pulovere pentru pinguini. Totul a inceput atunci cand Victoria's Phillip Island Penguin Foundation l-a rugat pe acesta in 2003 sa ajute la salvarea unor pinguini ce fusesera afectati de o deversare de petrol, relateaza Mashable.

NEPI, profit cu peste 72% mai mare decat in 2013

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a inregistrat, anul trecut, un profit atribuibil actionarilor de 99,195 milioane euro, cu 72,62% mai mare decat cel consemnat in 2013 57,464 milioane euro), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Civic Type R debuteaza la Geneva cu cea mai mare viteza de top din clasa: 270 km/h

Cel mai puternic derivat al gamei Civic va debuta oficial in cadrului Salonului Auto de la Geneva promovand o aerodinamica extrem de avansata, capabila sa permita noului model sa atinga cea mai mare viteza de top din segment.

Romania, implicata in cel mai mare scandal de evaziune fiscala cu ajutorul gigantilor bancari

Scandalul SwissLeaks a izbucnit dupa ce o ancheta a aratat cum gigantul HSBC, al doilea grup bancar din lume dupa active, si-a ajutat sistematic clientii sa-si ascunda banii in conturi din Elvetia pentru a evita plata impozitelor. Documentele publicate de jurnalisti arata ca Romania ocupa locul 39 - intre Iran si Siria - din 203 in topul evazionistilor, cu 219 clienti care au ascuns 1,3 miliarde de dolari in Elvetia.

Peste 800 de asigurati au cerut despagubiri in urma celui mai mare cutremur de anul trecut. Doar 200 dintre acestia au fost despagubiti pana acum cu 200.000 de lei

840 de dosare de dauna au fost deschise pana acum in urma celui mai mare cutremur care a avut loc anul trecut, de 5,7 pe scara Richter produs in 22 noiembrie, in regiunea Vrancea, valoarea platita pana acum fiind de 200. 000 de lei pentru un numar de aproape 200 de dosare, dauna medie platita fiind in jur de 1000 de lei, a anuntat joi Nicoleta Radu Neacsu, directorul general al PAID, societatea care trebuie sa faca platile. Un numar de 100 de dosare au fost respinse si restul sunt inca in instrumentare, a mai spus aceasta.

Deschiderea bancilor spre negociere individuala este mult mai mare

Deputatul PNL Andreea Paul sustine ca, dupa o noua vizita efectuata ieri la o banca, insotind o persoana creditata in franci elvetieni, a constatat ca deschiderea spre negociere individuala este mult mai mare decat acum o saptamana, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )