Libnet.ro
UNICEF

22:46

Alesii penali din Galati. Parlamentarul european Dan Nica, acuzat de coruptie in celebrul dosar Microsoft

Adevărul Adevărul,
Alesii penali din Galati. Parlamentarul european Dan Nica, acuzat de coruptie in celebrul dosar Microsoft

Singurul dintre parlamentarii galateni alesi in 2012 pe numele caruia exista un dosar penal cert, in personae, pentru coruptie este Dan Nica PSD). Exista insa si o lucrare penala, deocamdata in rem, care-i vizeaza pe senatorul Eugen Durbaca si deputatul Bogdan Ciuca, ambii de la PC. continuă pe Adevărul

Udrea si Ursarescu, alesii penali ai judetului Neamt. Dosarele grele o urmaresc pe Udrea din mandatul de ministru

Cei doi deputati care reprezinta judetul Neamt in Parlament nu se simt prea bine dupa actiunea procurorilor DNA. Udrea este acuzata ca a incasat sume fabuloase in urma dosarului Gala Bute, in timp ce Dorinel Ursarescu este implicat intr-o afacere din care nu s-a ales cu nimic.

Alesii penali. Trei parlamentari din Prahova, anchetati pentru fapte de coruptie

Trei dintre cei 22 de senatori si deputati care reprezinta Prahova in Parlamentul Romaniei au probleme cu justitia din cauza faptelor de coruptie. Toti trei, Vlad Cosma, Sebastian Ghita, Mircea Rosca, sunt deputati aflati la primul mandat.

Adolescenta din Galati disparuta din august, GASITA de politisti. De ce a plecat de acasa

Adolescenta de 14 ani din municipiul Galati care a plecat de acasa, la sfarsitul lunii august, si nu a mai revenit a fost gasita de politisti in localitatea Gradistea, din judetul Braila, relateaza Mediafax.

Sute de refugiati vor fi cazati la Centrul pentru Azilanti din Galati

In actuala criza a refugiatilor cu care se confrunta Europa si in contextul in care tara noastra va trebui sa gazduiasca aproximativ sapte mii de refugiati, la centrul regional de la Galati ar putea fi cazate cateva sute de persoane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )