Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alesii penali. Trei parlamentari din Prahova, anchetati pentru fapte de coruptie

Adevărul Adevărul,
Alesii penali. Trei parlamentari din Prahova, anchetati pentru fapte de coruptie

Trei dintre cei 22 de senatori si deputati care reprezinta Prahova in Parlamentul Romaniei au probleme cu justitia din cauza faptelor de coruptie. Toti trei, Vlad Cosma, Sebastian Ghita, Mircea Rosca, sunt deputati aflati la primul mandat. continuă pe Adevărul

Fostul sofer al lui Oprescu si alti trei directori din Primaria Capitalei, retinuti in dosarul edilului

Fostul sofer al lui Sorin Oprescu si alti trei directori din Primaria Capitalei au fost retinuti in dosarul edilului. in timp ce anchetatorii perchezitionau ieri casa lui Sorin Oprescu, la sediul DNA.

Alesii penali. Mircea Cosma, presedintele suspedat al CJ Prahova, anchetat in doua dosare de coruptie

Cu fostul primar demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, cercetat sub control judiciar pentru coruptie, Prahova pare decapitata, avand in vedere faptul ca si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este cercetat in doua dosare pentru fapte similare.

Alesii penali din Galati. Parlamentarul european Dan Nica, acuzat de coruptie in celebrul dosar Microsoft

Singurul dintre parlamentarii galateni alesi in 2012 pe numele caruia exista un dosar penal cert, in personae, pentru coruptie este Dan Nica PSD). Exista insa si o lucrare penala, deocamdata in rem, care-i vizeaza pe senatorul Eugen Durbaca si deputatul Bogdan Ciuca, ambii de la PC.

Udrea si Ursarescu, alesii penali ai judetului Neamt. Dosarele grele o urmaresc pe Udrea din mandatul de ministru

Cei doi deputati care reprezinta judetul Neamt in Parlament nu se simt prea bine dupa actiunea procurorilor DNA. Udrea este acuzata ca a incasat sume fabuloase in urma dosarului Gala Bute, in timp ce Dorinel Ursarescu este implicat intr-o afacere din care nu s-a ales cu nimic.

Trei parlamentari buzoieni, in activitate, sunt judecati pentru fapte de coruptie

Patru parlamentari buzoieni, alesi in decembrie 2012, au intrat in vizorul DNA. Unul dintre ei a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare pentru luare de mita, parasind Camera Deputatilor in aprilie 2014. Doi au fost trimisi in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie, avand procese pe rol, iar al treilea a primit condamnare cu suspendare, sentinta fiind atacata cu apel.

A murit Candida Royalle, o vedeta din lumea filmelor pentru adulti

Si industria filmului pentru adulti are de suferit. Candida Royalle, actrita si regizoarea de productii fierbinti, s-a stins din viata la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer ovarian.

Piata muncii din Germania, deschisa pentru cetatenii din Balcani

Din dorinta de a stopa afluxul de cereri de azil din Balcani, Germania a hotarat sa isi deschida piata muncii pentru resortisantii care provin din aceasta regiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )