Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexander Adamescu a fost arestat in Anglia

Antena3 Antena3,
Alexander Adamescu a fost arestat in Anglia

Fiul lui Dan Adamescu, Alexander, a fost arestat preventiv in cursul lunii martie in Marea Britanie dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii. continuă pe Antena3

Surse: Alexander Adamescu a fost ARESTAT la Londra pentru folosirea de acte false in timpul judecarii procesului de extradare

Alexander Adamescu a fost arestat la Londra, iar acuzatiile la adresa acestuia sunt extrem de grave. Instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de.

Alexander Adamescu a fost ARESTAT la Londra pentru folosirea de acte false in timpul judecarii procesului de extradare (VIDEO)

Alexander Adamescu a fost arestat la Londra, iar acuzatiile la adresa acestuia sunt extrem de grave. Instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de.

Alexander Adamescu a fost arestat in Marea Britanie

Alexander Adamescu a fost arestat preventiv, luni seara, in Marea Britanie, dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta a folosit acte false in instanta in timpul judecarii procesului de extradare, informeaza Evenimentul Zilei si Libertatea.

Alexander Adamescu, arestat la Londra

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost arestat la Londra, luni seara, in conditiile in care, in luna mai, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui, au declarat surse din Politie pentru Mediafax. Potrivit unor surse judiciare citate de Libertatea, el a fost arestat preventiv dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de extradare.

DNA: Alexander Adamescu, arestat la Londra, fiind acuzat ca a folosit acte false

DNA a anuntat ca fiul lui Dan Adamescu, Alexander Adamescu, a fost arestat in Marea Britanie, dupa ce a prezentat unei instante din Londra, in cursul judecarii procedurii de extradare, un document emis in aparenta de Administratia Nationala a.

Alexander Adamescu, arestat la Londra pentru falsificarea unor documente prezentate in timpul procedurii de extradare

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost arestat preventiv in cursul lunii martie in Marea Britanie dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de extradare, anunta Libertatea. ro, citand surse judiciare.

Secta cu sclave sexuale sub umbrela unor cursuri de dezvoltare personala: Maestrul retelei a fost arestat in Mexic si risca inchisoarea pe viata in SUA

Fondatorul unei secte ascunse sub umbrela unei organizatii de dezvoltare personala a fost arestat duminica in Mexic si urmeaza sa fie adus astazi in fata unei instante din Statele Unite, barbatul fiind suspectat de constituirea unei retele de sclave sexuale in beneficiul sau.

Un functionar guvernamental din Polonia a fost arestat sub acuzatia de spionaj in favoarea Rusiei

Un functionar guvernamental din Polonia a fost arestat sub acuzatia de spionaj in favoarea Rusiei, barbatul fiind acuzat de transmiterea unor informatii despre planurile Varsoviei de a se opune constructiei gazoductului Nord Stream 2, transmite Reuters.

Spania: Autorul jafului secolului a fost arestat. Cine este cel mai temut hacker din lume

Autorul celui mai mare jaf din istoria bancilor a fost prins. Politia spaniola a reusit sa ii vina de hac creierului bandei de hackeri care a reusit sa jefuiasca peste 100 de institutii financiare in lumea i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )