Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un functionar guvernamental din Polonia a fost arestat sub acuzatia de spionaj in favoarea Rusiei

Adevărul Adevărul,
Un functionar guvernamental din Polonia a fost arestat sub acuzatia de spionaj in favoarea Rusiei

Un functionar guvernamental din Polonia a fost arestat sub acuzatia de spionaj in favoarea Rusiei, barbatul fiind acuzat de transmiterea unor informatii despre planurile Varsoviei de a se opune constructiei gazoductului Nord Stream 2, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Fostul lider Puigdemont a fost arestat n Germania

Fostul presedinte al regiunii Catalonia, Carles Puigdemont, a fost arestat in Germania, a anuntat avocatul lui Puigdemont. Politia finlandeza anuntaset sambata ca a primit un mandat international de arestare a fostului lider catalan, care se afla intr-o vizita in aceasta tara nordica, ulterior aparand informatii ca Puigdemont s-a intors in Belgia, unde a fost in exil din toamna anului trecut, dupa referendumul pentru autonomie.

UPDATE Fostul lider catalan Carles Puigdemont a fost arestat n Germania

Fostul presedinte al regiunii Catalonia, Carles Puigdemont, a fost arestat in Germania, a anuntat avocatul acestuia. Politia finlandeza anuntaset sambata ca a primit un mandat international de arestare a fostului lider catalan, care se afla intr-o vizita in aceasta tara nordica, ulterior aparand informatii ca Puigdemont s-a intors in Belgia, unde a fost in exil din toamna anului trecut, dupa referendumul pentru autonomie. UPDATE Politia germana confirma arestarea lui Puidgemont.

UPDATE Carles Puigdemont a fost arestat n Germania. Liderul separatist catalan ar intentiona sa ceara azil

Fostul presedinte al regiunii autonome spaniole Catalonia, Carles Puigdemont, a fost arestat duminica in Germania, a anuntat avocatul acestuia. Politia finlandeza anuntase sambata ca a primit un mandat international de arestare a fostului lider catalan, care se afla intr-o vizita in aceasta tara nordica, ulterior aparand informatii ca Puigdemont s-a intors in Belgia, unde se afla in exil din toamna anului trecut, dupa referendumul pentru autonomie. UPDATE 1: Politia germana confirma arestarea lui PuidgemontUPDATE 2: Puigdemont ar intentiona sa ceara azil in Germania.

Inaugurarea sistemului antiracheta al SUA din Polonia este amanata doi ani. Ramane cel din Romania

Inaugurarea sistemului antibalistic al Aliantei Nord-Atlantice din Polonia va fi amanata doi ani, pa.

SPANIA EXPLODEAZA! Fostul lider separatist a fost ARESTAT! EUROPENII se pregatesc pentru SCENARII SUMBRE

Carles Puigdemont, fostul lider separatist catalan cautat de autoritatile spaniole, care il acuza de rebeliune, a fost retinut de politie in Germania. Puigdemont a fost retinut in momentul in care a trecut .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )