Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alexandria. 18 femei, la spital dupa ce microbuzul in care erau a fost lovit de o ...

România Liberă România Liberă,
Alexandria. 18 femei, la spital dupa ce microbuzul in care erau a fost lovit de o ...

UPDATE: Patru dintre cele 18 femei care au ajuns la spital dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o autoutilitara, apoi s-a rasturnat, in municipiul Alexandria au traumatisme cranio-cerebrale si de coloana, in timp ce celelalte 14 au fost ranite usor, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, patru dintre cele 18 femei aflate in microbuz in momentul accidentului au suferit traumatisme cranio-cerebrale si de coloana, . continuă pe România Liberă

Alexandria. 18 femei, la spital dupa ce microbuzul in care erau a fost lovit de o autoutilitara.

Un numar de 18 femei au ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o autoutilitara, apoi s-a rasturnat, in municipiul Alexandria, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Teleorman, o autoutilitara care transporta paine nu a oprit la indicatorul Stop si a lovit un microbuzul cu calatori, care in urma impactului s-a rasturnat. In urma accidentului, 18 femei aflate in microbuz, care faceau naveta la o unitate economica din .

Alexandria: 18 persoane au ajuns la spital dupa ce microbuzul in care erau a fost lovit de o autoutilitara

18 persoane au fost ranite in acesta dimineata dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in Alexandria. O masina care transporta paine nu a acordat prioritate microbuzului plin de persoane si l-a.

Se intampla in Olanda: 16 suporteri au ajuns la spital dupa ce au mancat prajituri cu marijuana

Autoritatile din Olanda au deschis o ancheta dupa ce nu mai putin de 16 suporteri au ajuns la spital dupa ce ar fi consumat prajituri cu marijuana de calitate inferioara, informeaza Mediafax. Totul s-a intamplat la meciul ADO Den Haag vs Feyenoord Rotterdam.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )