Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alexandru Cumpanasu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat

România Liberă România Liberă,
Alexandru Cumpanasu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat

Unchiul adolescentei ucise la Caracal, Alexandru Cumpanasu, sustine ca Gheorghe Dinica, presupusul c. continuă pe România Liberă

Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat. Mor cu ei de gat

Alexandru Cumpanasu a scris pe Facebook ca principalul suspect, Gheorghe Dinca, face parte dintr-o retea de trafic cu minore si are complici in mai multe tari europene. Cumpanasu sustine ca acesta ar.

Alexandru Cumpanasu: Raportul care dezvaluie calvarul Alexandrei pe ore. Cititi si va minunati!

Tragedia de la Caracal scoate la ivealanoi detalii terifiante. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a publicat, pe pagina sa de Facebook, un text care prezinta, spune el, evolutia pe ore a.

Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat. Mor cu ei de gat. Unde ar putea fi Alexandra

Alexandru Cumpanasu a dezvaluit pe Facebook ca principalul suspect, Gheorghe Dinca, face parte dintr-o retea de trafic cu minore si are complici in mai multe tari europene. Cumpanasu sustine ca acesta are multa influenta si este protejat. De asemenea, Cumpanasu a postat o poza cu un complice dovedit, pe nume Mihai Zamfir, zis si Angelo Bianco.

Alexandru Cumpanasu anunta ca detine conversatii dintre o prietena Alexandrei si un individ necunoscut: Spunea ca este rapita, ca e parte dintr-o retea. IP-ul barbatului nu a fost identificat (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, a dezvaluit ca parinteii fetei au intrat in posesia unor conversatii de pe Facebook, dintre o prietena a adolescentei.

De ce a sters Alexandru Cumpanasu inregistrarile de pe Facebook cu apelurile la 112? CNA a sustinut sa nu fie publicate CNA nu a discutat subiectul

Alexandru Cumpanasu, cel care marti dupa-amiaza a publicat pe Facebook inregistrari extinse cu discutiile Alexandrei, victrima de la Caracal, la 112, a explicat pentru HotNews. ro de ce a sters acele materiale, la scurt timp dupa publicare. El sustine ca STS ar fi institutia care a scurs in presa segmente din inregistrari si spune ca ar fi retras ceea ce a publicat pe Facebook in urma unei opinii de la CNA. Or, CNA nu a discutat, inca, subiectul pentru o pozitie comuna a institutiei pe tema inregistrarilor audio, iar in cadrul forului, potrivit unui membru, parerile par a fi impartite in acest moment.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri: Dinca, parte din retele de trafic de minore! Are complici si protectie in Romania (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani rapia, sechestrata si ucisa de Gheorghe Dinca, spune ca monstrul face parte dintr-o retea de prostitutie.

AUDIO inregistrarea unei parti a convorbirii dintre Alexandra si oamenii de la 112. Fragmentul a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpanasu

Inregistrarea audio a discutiilor pe care fata rapita la Caracal le-a avut cu oamenii care au raspuns la apelul de urgenta a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei.

Crimele de la Caracal. Camera de Comert si Industrie se retrage din organizatia condusa de Alexandru Cumpanasu

Camera de Comert si Industrie din Romania a anuntat ca se retrage din Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR), organizatie condusa de Alexandru Cumpanasu, unchi al Alexandrei Macesanu, in contextul in care acesta angajeaza numele institutiei in diverse declaratii publice. in replica, Cumpanasu a transmis ca reactia institutiei este una lamentabila.

Mihai Fifor, intrevedere cu Alexandru Cumpanasu: Sunt tata de fata. Sunt devastat. Vom merge pe firul persoanelor disparute, daca este nevoie, pana in 1990 (VIDEO)

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a intalnit, miercuri, cu unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisa la Caracal. Fifor i-a dat asigurari lui Alexandru Cumpanasu ca se vor lua masuri drastice si.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala la Parchet dupa tragedia de la Caracal: Orice disparitie a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigata

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisade criminalul Gheorghe Dincadin Caracal a venit la Parchetul General ca sa depuna plangere. Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )