Libnet.ro
UNICEF

15:30

De ce a sters Alexandru Cumpanasu inregistrarile de pe Facebook cu apelurile la 112? CNA a sustinut sa nu fie publicate CNA nu a discutat subiectul

Hotnews Hotnews,
 De ce a sters Alexandru Cumpanasu inregistrarile de pe Facebook cu apelurile la 112? CNA a sustinut sa nu fie publicate CNA nu a discutat subiectul

Alexandru Cumpanasu, cel care marti dupa-amiaza a publicat pe Facebook inregistrari extinse cu discutiile Alexandrei, victrima de la Caracal, la 112, a explicat pentru HotNews. ro de ce a sters acele materiale, la scurt timp dupa publicare. El sustine ca STS ar fi institutia care a scurs in presa segmente din inregistrari si spune ca ar fi retras ceea ce a publicat pe Facebook in urma unei opinii de la CNA. Or, CNA nu a discutat, inca, subiectul pentru o pozitie comuna a institutiei pe tema inregistrarilor audio, iar in cadrul forului, potrivit unui membru, parerile par a fi impartite in acest moment. continuă pe Hotnews

De ce a sters unchiul Alexandrei inregistrarile audio cu apelul la 112. Cumpanasu a explicat si de ce parintii au fost pana la urma de acord sa le publice

Alexandru Cumpanasu a explicat pentru Adevarul de ce a sters inregistrarile audio ale apelurilor la 112 facute de Alexandra Macesanu, care a fost rapita si violata de un barbat din Caracal. Totodata, Cumpanasu a dezvaluit si de ce parintii fetei, care initial au interzis presei sa difuzeze vocea copilei, s-au razgandit.

Alexandru Cumpanasu anunta ca detine conversatii dintre o prietena Alexandrei si un individ necunoscut: Spunea ca este rapita, ca e parte dintr-o retea. IP-ul barbatului nu a fost identificat (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, a dezvaluit ca parinteii fetei au intrat in posesia unor conversatii de pe Facebook, dintre o prietena a adolescentei.

AUDIO inregistrarea unei parti a convorbirii dintre Alexandra si oamenii de la 112. Fragmentul a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpanasu

Inregistrarea audio a discutiilor pe care fata rapita la Caracal le-a avut cu oamenii care au raspuns la apelul de urgenta a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei.

Alexandru Cumpanasu, solicitare de urgenta dupa ce s-a aflat de cele cinci apeluri ale Alexandrei Macesanu, la 112: O sa fac si o plangere la Parchet

Alexandru Cumpanasu a declarat la Antena 3 ca a facut o solicitare la STSpentru transmiterea convorbirilor, Alexandrei Macesanu cu operatorul 112. Cumpanasu mai sustine ca se fac presiuni asupra lui din.

Crimele de la Caracal. Ce spune Alexandru Cumpanasu despre o candidatura la prezidentiale

La o zi dupa ce a publicat stenogramele convorbirilor telefonice ale Alexandrei cu agentii de la 112, Alexandru Cumpanasu, unchiul victimei, a explicat intr-o emisiune televizata ce intentioneaza sa faca privind o candidatura la prezidentiale.

Alexandru Cumpanasu: Raportul care dezvaluie calvarul Alexandrei pe ore. Cititi si va minunati!

Tragedia de la Caracal scoate la ivealanoi detalii terifiante. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a publicat, pe pagina sa de Facebook, un text care prezinta, spune el, evolutia pe ore a.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala la Parchet dupa tragedia de la Caracal: Orice disparitie a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigata

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisade criminalul Gheorghe Dincadin Caracal a venit la Parchetul General ca sa depuna plangere. Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul.

Crimele de la Caracal. Camera de Comert si Industrie se retrage din organizatia condusa de Alexandru Cumpanasu

Camera de Comert si Industrie din Romania a anuntat ca se retrage din Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR), organizatie condusa de Alexandru Cumpanasu, unchi al Alexandrei Macesanu, in contextul in care acesta angajeaza numele institutiei in diverse declaratii publice. in replica, Cumpanasu a transmis ca reactia institutiei este una lamentabila.

Anuntul care rastoarna ancheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Se face jocul unor complici nemernici

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, sustine ca in ancheta de la Caracal se face jocul unor complici nemernici. Niste ticalosi nu au ce cauta in sistemul asta si trebuie sa mearga la puscarie.

Mihai Fifor, intrevedere cu Alexandru Cumpanasu: Sunt tata de fata. Sunt devastat. Vom merge pe firul persoanelor disparute, daca este nevoie, pana in 1990 (VIDEO)

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a intalnit, miercuri, cu unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisa la Caracal. Fifor i-a dat asigurari lui Alexandru Cumpanasu ca se vor lua masuri drastice si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )