Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alexandru Rafila rupe tacerea despre vinovatii tragediei de la Spitalul din Piatra Neamt: Mi se pare intolerabila

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila rupe tacerea despre vinovatii tragediei de la Spitalul din Piatra Neamt: Mi se pare intolerabila

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit luni seara despre tragedia care a marcat o tara intreaga. Potrivit medicului, o mare parte din vina producerii incendiului de la ATI, Piatra Neamt, o au cei care pun mult accent pe birocratie, exercitand o presiunea mult prea mare pe medicii deja epuizati. Ce se intampla cu . continuă pe Playtech

Ion Tiriac rupe tacerea despre tenisul romanesc. Ce se va intampla dupa era Simonei Halep

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, nu vede un viitor stralucit pentru sportul alb in Romania. Lipsa fondurilor va avea un efect devastatator, este convins cunoscutul om de afaceri. Astfel ca nu se va putea profita de imaginea excelenta a Simonei Halep pentru a forma alte jucatoare de top. Iar Tiriac se teme ca .

Pericolul din guma de mestecat. Un medic rupe tacerea despre greseala fatala facuta de toti romanii

Cu toate ca poate sa ajute la curatarea dintilor, specialistii atrag atentia ca guma de mestecat poate sa reprezinte un dezastru pentru articulatia dintre osul mandibular si craniu. Pericolul din guma de mestecat Se stie ca rafturile din supermarketuri sunt pline de periute de dinti pentru diverse nevoi si cu diverse proprietati, iar oamenii sunt .

Alexandru Rafila, avertisment infricosator despre cel de-al treilea val al pandemiei de COVID-19. Ce ii asteapta pe romani

Explozia cazurilor de COVID-19 ingrijoreaza autoritatile si le pune pe ganduri cu privire la ce poate fi mai rau. Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma cu privire la ceea ce s-ar putea intampla, in cazul in care numarul imbolnavirilor nu scad. Alexandru Rafila, despre masurile luate de autoritati in contextul in care masurile .

Alexandru Rafila: Ce s-a intamplat la Spitalul Judetean din Neamteste si din cauza presiunii pe sistemul de sanatate Este clar ca e vorba de cladiri care prin natura lor reprezinta un risc

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii,a vorbit la DIgi 24, despre faptul ca instalatiile spiatalelor pot fi suprasolicitate in aceasta perioada. De.

Medicul Alexandru Rafila, despre spitalele din Romania, in contextul tragediei din Piatra Neamt: DSP trebuie sa faca consiliere, nu sa dea amenzi

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca Directiile de Sanatate Publica sau Inspectia Sanitara de Stat ar trebui sa consilieze spitalele cum sa.

Adevarul despre medicul erou de la Piatra Neamt. O fosta pacienta rupe tacerea

Saptamana trecuta o noua drama, compartiva cu cea din Colectiv, a avut loc la Piatra Neamt. Un incendiu de proportii a avut loc la Spitalul din Piatra Neamt, soldat cu zece decese. in acelasi incendiu alte persoane au fost ranite grav, printre care si medicul Ioan Catalin Denciu. Acesta, in incercarea de a-si salva pacienti, .

Alexandru Rafila, semnal de alarma in cazul tragediei de la Piatra Neamt: Chestiunea aceasta mi se pare intolerabila!

Medicul Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile europarlamentare din 6 decembrie, a spus, luni, la Antena 3, ca unul dintre motivele care au dus la producerea tragediei de la Piatra Neamt este presiunea foarte mare la care sunt supusi medicii, inclusiv prin documente oficiale elaborate de Ministerul Sanatatii.

Sotia eroului de la Piatra Neamt rupe tacerea. Ce i-a spus Catalin Denciu, dupa tragedie

Sotia medicului erou de la Piatra Neamt a relatat dialogul cu sotul ei, inainte ca acesta sa fie transportat la spitalul din Iasi. Sotia medicului eroului de la Piatra Neamt, primul dialog cu sotul ei dupa incendiu: Era ingrozit de ceea ce a putut sa vada acolo, ingrozit Eu sunt bine, ceilalti ardeau, ardeau .

Laurette rupe tacerea. Ce face fostul ei iubit pentru fiica pe care o au impreuna

Dupa ce s-au razboit prin tribunale ani la rand, Laurette si Mihai Stefan au facut pace. Celebrul model rupe tacerea si spune ce face fostul sau iubit pentru Serena Luce Maria, fiica pe care o au impreuna. Laurette, despre relatia cu fostul ei iubit Dupa amenintari, scandaluri si acuzatii care mai de care mai grave, .

Sotia medicului-erou de la Piatra Neamt rupe tacerea. Cine a cautat-o, de fapt, dupa incendiu

Era in firea lui sa se sacrifice pentru altii, a spus Alina Claudia Denciu, sotia medicului-erou de la Piatra Neamt. Femeia continua seria declaratiilor despre intamplarea din Sectia ATI care a indoliat Romania. Noi declaratii ale sotiei medicului-erou de la Piatra Neamt despre situatia acestuia Medicul Catalin Denciu si-a riscat propria viata, insa a salvat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )