Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dr Alexandru Rafila: virusul Zika nu este de temut pentru tara noastra

România Liberă România Liberă,
Dr Alexandru Rafila: virusul Zika nu este de temut pentru tara noastra

Deocamdata, in Romania nu a fost inregistrat nici un caz de imbolnavire cu virusul Zika, iar autoritatile spun ca nu trebuie sa ne alarmam, pentru ca este vorba de o boala cu forme usoare, iar riscul de imbolnavire este extrem de redus. continuă pe România Liberă

Seful Societatii Microbiologice: Virusul Zika nu este un virus de temut in momentul de fata pentru Romania

Virusul Zika nu este un virus de temut in momentul de fata pentru Romania, a declarat, miercuri, presedintele Societatii Romane de Microbiologie.

Virusul Zika, in extindere in Europa

Doua persoane contaminate cu virusul Zika au fost depistate in Elvetia la scurt timp dupa ce s-au intors dintr-o regiune tropicala, a informat marti Ministerul Sanatatii din aceasta tara, fara a da amanunte nici despre cetatenia celor afectati, nici in legatura cu locul in care ar fi luat periculosul virus.

Virusul Zika, o grija in plus pentru omenire

Raspandirea virusului Zika reprezinta un motiv real de ingrijorare pentru tot mai multe tari ale lumii. Informatiile nu sunt deloc linistitoare dupa ce virusul s-a extins in 21 de state de pe continentul american si a ajuns inclusiv in Europa.

Virusul Zika a patruns in Europa. Autoritati romane: Nu exista cazuri de imbolnaviri raportate la noi

Un nou virus ameninta sa faca ravagii in Europa. Desi momentan nu a fost identificat in Romania, trei persoane din Marea Britanie, una din Danemarca si inca doua din Elvetia au fost diagnosticate ca avand virusul Zika.

Virusul Zika a ajuns in Europa. Autoritatile sunt in alerta

Un rezident in Danemarca care a calatorit in afara acestei tari a fost testat pozitiv pentru virusul Zika transmis de tantarul Aedes aegypti, a transmis miercuri postul national de radio DR, citand oficiali.

Virusul Zika isi croieste drum prin Europa

Cazurile de contaminare cu virusul Zika, pe seama caruia sunt puse grave malformatii ale fetusului, au inceput sa se inmulteasca in Europa, fapt ce alarmeaza specialistii din domeniul sanitar.

Virusul Zika se propaga intr-un ritm exploziv, avertizeaza OMS

Virusul Zika se propaga intr-un ritm exploziv, a avertizat, joi, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citata de site-ul cotidianului Le Figaro.

Avertisment OMS: Virusul Zika se propaga intr-un ritm exploziv

Virusul Zika se propaga intr-un ritm exploziv, a avertizat, joi, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citata de site-ul cotidianului Le Figaro. O reuniune de urgenta privind pericolele reprezentate de acest.

Recomandare MAE privind riscul de infectie cu virusul Zika

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani asupra riscului de infectie cu Zika ZIKV) in 28 de tari si recomanda celor care au calatorit recent in aceste zone si prezinta simptome comparabile cu cele generate de aceasta infectie sa se adreseze medicului.

Un barbat din Danemarca are virusul Zika

Rimul caz de virus Zika din Danemarca a fost inregistrat, marti seara, dupa ce un turist danez care a vizitat America de Sud si Centrala s-a prezentat la spitalul universitar din Aarhus, prezentand simptome asemanatoare racelii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )