Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alexandru Visinescu a fugit din Bucuresti. Unde se afla tortionarul si cum a decurs cea mai recenta confruntare cu jurnalistii

Antena3 Antena3,
Alexandru Visinescu a fugit din Bucuresti. Unde se afla tortionarul si cum a decurs cea mai recenta confruntare cu jurnalistii

Fostul comandant al inchisorii Ramnicu Sarat, Alexandru Visinescu, denuntat pentru moartea unor detinuti politici intre 1956-1963, a fost din nou recacitrant cu jurnalistii. Visinescu se afla la un hotel din B. continuă pe Antena3

Alexandru Visinescu, la Buzau, ziaristilor: Lasati-ma-n pace! Este viata mea, nu ma fortati sa procedez altfel

Alexandru Visinescu, fost comandant al inchisorii Ramnicu Sarat, denuntat pentru moartea unor detinuti politici intre 1956-1963, aflat la un hotel din Buzau, a devenit recalcitrant cu jurnalistii care l-au intrebat de ce a plecat din Bucuresti, spunandu-le ca nu da nimanui explicatii unde merge, relateaza Mediafax.

Alexandru Visinescu: Ion Diaconescu n-a fost incarcerat la Ramnicu Sarat. Minte ca un porc

Alexandru Visinescu, fostul comandant al inchisorii Ramnicu Sarat in perioada comunista, in prezent cercetat de Parchetul General pentru omor deosebit de grav, declara, in doua interviuri acordate posturilor de televiziune Antena 3 si Romania TV, ca nu se considera vinovat pentru traumele prin care au trecut detinutii politici. Mai mult, Visinescu spune ca primeste scrisori de multumire de la fosti detinuti pe care i-a cunoscut in penitenciar si il acuza pe fostul lider taranist Ion Diaconescu ca minte cand spune ca a fost incarcerat la Ramnicu Sarat.

VIDEO Alexandru Visinescu: Ion Diaconescu n-a fost incarcerat la Ramnicu Sarat. Minte ca un porc

Alexandru Visinescu, fostul comandant al inchisorii Ramnicu Sarat in perioada comunista, in prezent cercetat de Parchetul General pentru omor deosebit de grav, declara, in doua interviuri acordate posturilor de televiziune Antena 3 si Romania TV, ca nu se considera vinovat pentru traumele prin care au trecut detinutii politici. Mai mult, el spune ca primeste scrisori de multumire de la fosti detinuti pe care i-a cunoscut in penitenciar si il acuza pe fostul lider taranist Ion Diaconescu ca minte cand spune ca a fost incarcerat la Ramnicu Sarat.

Descinderi la 12 societati din Bucuresti si Ilfov si filtre rutiere in jurul Capitalei. ...

Politistii au facut, marti dimineata, filtre rutiere in cinci puncte, pe Autostrada A1, la km 80, pe DN 5 comuna Jilava, pe Soseaua Chitila, Soseaua Bucuresti Afumati si in localitatea Bragadiru. Toate tir-urile care trec prin aceste zone sunt controlate. Totodata, se efectueaza controale la 12 societati comerciale din Bucuresti si Ilfov, unde sunt in lucru dosare in care se efectueaza investigatii impreuna cu GLAF Grupul de Lupta Antifrauda Fiscala). Echipele de control .

Trupa SoNaked concerteaza in Poiana Urbana, din Bucuresti

Formatia bucuresteana de rock alternativ SoNaked va concerta sambata, 17 august, de la ora 21, in cadrul seriei de evenimente in aer liber Poiana Urbana - Bucuresti, Piata Universitatii la statui). Intrarea publicului este libera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )