Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexis Tsipras: Am avut planuri de urgenta pentru eventualitatea iesirii Greciei din zona euro

B1 B1,
Alexis Tsipras: Am avut planuri de urgenta pentru eventualitatea iesirii Greciei din zona euro

Premierul grec Alexis Tsipras a admis ca Executivul de la Atena a avut planuri de urgenta pentru o posibila iesire a tarii din zona euro, insa a respins acuzatiile potrivit carora ar fi fost pregatita. continuă pe B1

Tsipras RECUNOASTE: Am avut planuri de urgenta pentru Grecia

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a admis ca Guvernul pe care il conduce a elaborat planuri de urgenta pentru eventualitatea iesirii tarii din zona euro, dar a respins acuzatiile conform carora ar fi pregatit revenirea la drahma.

Premierul grec Alexis Tsipras a propus, in mod oficial, organizarea unui congres al partidului Syriza in septembrie

Premierul grec Alexis Tsipras a propus joi, in mod oficial, organizarea, in luna septembrie, a unui congres extraordinar al partidului Syriza, pentru a se stabili o pozitie comuna cu privire la acordul cu creditorii.

Alexis Tsipras vrea un nou referendum

Premierul de extrema-stanga al Greciei, Alexis Tsipras, propune convocarea unui referendum in cadrul partidului Syriza, duminica, pe tema masurilor de austeritate convenite cu creditorii internationali, informeaza.

Alexis Tsipras ii avertizeaza pe rebelii din Syriza ca ar putea sa convoace alegeri anticipate daca ar ramane fara o majoritate parlamentara

Premierul Alexis Tsipras ii avertizeaza pe rebelii din Syriza formatiunea de extrema-stanga pe care o conduce), care se opun planului de salvare a Greciei, ca ar putea sa fie nevoit sa convoace alegeri.

Alexis Tsipras este increzator. Premierul grec spera intr-o reducere a datoriei Greciei

Prim-ministrul grec Alexis Tsipras s-a declarat miercuri increzator in posibilitatea de a obtine, incepand din luna noiembrie, o reducere importanta a datoriei publice, pe care creditorii Uniunea Europeana si .

Alexis Tsipras propune un referendum in cadrul Syriza pe tema masurilor de austeritate

Intr-un discurs rostit in fata celor 200 de membri ai Comitetului central al Syriza, Tsipras a evocat decizii dificile, propunand organizarea duminica a unui referendum intern pe tema masurilor stabilite cu Eurogrup, informeaza Financial Times.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )