Libnet.ro
UNICEF

12:01

Un algerian cautat in legatura cu atentatele de la Paris si Bruxelles a fost arestat in Italia surse

Adevărul Adevărul,
Un algerian cautat in legatura cu atentatele de la Paris si Bruxelles a fost arestat in Italia surse

Un cetatean algerian suspectat ca ar avea legatura cu producerea unor documente de identitate false folosite de militantii islamisti care au executat atacurile de la Paris si Bruxelles ar fi fost arestat sambata in Italia, conform presei locale, care citeaza surse din cadrul politiei italiene, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Doi oficiali americani, dati disparuti dupa atentatele din Bruxelles

Departamentul de Stat al SUA a anuntat ca printre cei care au fost dati disparuti de rude dupa atentatele din Bruxelles, soldate cu 31 de morti si 205 raniti, se numara si doi oficiali americani. Totusi, Washington-ul nu are informatii cu privire la cetateni americani decedati in atacurile teroriste care au zguduit metropola belgiana, desi pana acum au fost identificate doar trei victime, transmite Reuters, potrivit news. ro.

A fost arestat din cauza ca a uitat sa returneze un film inchiriat in urma cu 14 ani: ce s-a intamplat dupa ce a ajuns in spatele gratiilor

Un american a fost arestat pentru ca, in urma cu 14 ani, a inchiriat un film si a uitat sa il returneze, fiind acuzat de retinere a unui bun care nu-i apartine.

Noi informatii despre atentatele din Bruxelles: inca un complice a participat la atentatul de la metrou. Teroristii ar fi vizat centralele nucleare

Teroristul sinucigas de la metroul din Bruxelles ar fi fost insotit de un alt barbat kamikaze, care poate fi inca in viata.

Un nou angajament european impotriva terorismului, dupa atentatele din Bruxelles

Ministrii de Interne ai statelor membre UE s-au reunit joi la Bruxelles pentru a-si da acordul cu privire la un sistem european de impartire a informatiilor strategice colectate de serviciile de securitate, dupa atentatele care au zguduit marti dimineata metropola belgiana, soldate cu 31 de morti si 205 raniti, transmite Reuters, citat de news. ro.

MAE, precizari despre starea romanilor raniti in atentatele din Bruxelles

Potrivit ultimelor informatii transmise de catre Ambasada Romaniei la Bruxelles pe baza datelor primite de la autoritatile locale, in acest moment, in spitalele din Belgia se afla in continuare internati cei trei cetateni romani despre care MAE a informat anterior. Acestia sunt in stare stabila, fiind monitorizati permanent atat de cadrele medicale, cat si de reprezentantii misiunii diplomatice romane si echipa consulara mobila, trimisa la Bruxelles din Centrala MAE, se arata intr-un comunicat remis, joi, Agerpres.

VIDEO Un american a fost arestat la volan pentru ca nu returnase o caseta video acum 14 ani

In SUA atunci cand esti oprit pentru un bec ars la stopul masinii se poate intampla orice. Am scris aici despre un om impuscat mortal intr-un caz similar. Acum, politisii americani au arestat un om care nu returnase o caseta video in urma cu 14 ani, infractorul fiindprins tot dupa un stop ars.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )