Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un nou angajament european impotriva terorismului, dupa atentatele din Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Un nou angajament european impotriva terorismului, dupa atentatele din Bruxelles

Ministrii de Interne ai statelor membre UE s-au reunit joi la Bruxelles pentru a-si da acordul cu privire la un sistem european de impartire a informatiilor strategice colectate de serviciile de securitate, dupa atentatele care au zguduit marti dimineata metropola belgiana, soldate cu 31 de morti si 205 raniti, transmite Reuters, citat de news. ro. continuă pe România Liberă

Cum se va schimba accesul pasagerilor in aeroporturile europene dupa atentatele din Bruxelles: securitate versus confort

Atentatul de marti din aeroportul international din Bruxelles, soldat cu 14 morti si peste o suta de raniti, a adus in discutie la nivel global problemele de securitate din aeroporturi. Desi miliarde de dolari au fost cheltuiti dupa atentatele din New York din 2001 pentru securizarea zborurilor si a zonei de dupa check-in din aeroporturi, acum e pusa in chestiune situatia din terminalele aeroporturilor, unde milioane de pasageri intra cu bagaje fara a fi supusi vreunui control, transformandu-se astfel in tinte perfecte pentru teroristi. Practic, in acest moment doar jumatate dintr-un aeroport e sigura dupa check-in), iar cealalta jumatate e complet expusa.

Doi oficiali americani, dati disparuti dupa atentatele din Bruxelles

Departamentul de Stat al SUA a anuntat ca printre cei care au fost dati disparuti de rude dupa atentatele din Bruxelles, soldate cu 31 de morti si 205 raniti, se numara si doi oficiali americani. Totusi, Washington-ul nu are informatii cu privire la cetateni americani decedati in atacurile teroriste care au zguduit metropola belgiana, desi pana acum au fost identificate doar trei victime, transmite Reuters, potrivit news. ro.

A postat un mesaj pe Twitter dupa atentatele din Bruxelles. Ce s-a intamplat dupa cateva ore. Nimic nu e mai deprimant decat...

Ann Glorieus lucra de acasa cand a auzit despre atentatele din statiile de metrou si aeroportul din Bruxelles. Gandurile ei s-au indreptat imediat catre miile de oameni care au ramas pe drumuri, f.

Adele, reactie incredibila dupa atentatele din Bruxelles. Fanii au aclamat-o minute in sir

Adele a facut un apel la unitate si solidaritate, in timpul concertului ei de ieri seara de la O2 Arena, profund impresionata de atentatele de la Bruxelles. Cantareata a fost filmata in.

Postarea cumplita a unui intelectual al lui Basescu dupa atentatele din Belgia

Adrian Papahagi, unul dintre intelectualii constanti al lui Traian Basescu si ai Elenei Udrea, a reactionat prompt la atentatele de la Bruxelles. Furios. Apoi s-a razgandit si a sters.

Reuniune extraordinara JAI, la Bruxelles, dupa atentatele din Belgia

O reuniune extraordinara a ministrilor de Justitie si de Afaceri Interne JAI) din tarile membre ale UE este convocata pentru joi, la Bruxelles, pentru a se face o evaluare europeana atentatelor care au lovit Bruxelles-ul.

Decizia luata de Blue Air dupa atentatele din Bruxelles

Cursa aeriana Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti de miercuri va fi redirectionata spre aeroportul din Liege, iar pasagerii vor fi transferati gratuit cu autocarul intre Bruxelles - Gare du Nord si Aeroportul.

Primii suspecti arestati de autoritatile belgiene, dupa atentatele din Bruxelles - VIDEO

La scurt timp dupa ce pe Twitter a aparut o imagine in care doi barbati sunt ingenunchiati in fata fortelor de ordine, a fost data publicitatii si o inregistrare video. sursa:.

10.000 de persoane au fost oprite sa intre in Franta, dupa atentatele din noiembrie de la Paris

Franta a oprit 10. 000 de persoane sa intre pe teritoriul sau, dupa atacurile comise in noiembrie 2015 la Paris, a declarat marti ministrul de interne Bernard Cazeneuve.

Gestul facut de presedintele Klaus Iohannis dupa atentatele din Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Belgiei, indemnand la solidaritate, calm si unitate. Acest atentat sau aceas.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )