Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alianta stranie dintre Traian Basescu si Crin Antonescu.

România Liberă România Liberă,
Alianta stranie dintre Traian Basescu si Crin Antonescu.

De ce s-a intors lumea cu fundul in sus? Cum a ajuns presedintele sa il sustina, mai mult sau mai putin vizibil, pe cel ce a vrut sa-i ia locul cu forta, anul trecut, riscand scoaterea Romaniei din Europa? Aparent, aceasta dilema a fost lamurita pe deplin chiar de catre Crin Antonescu. De cate ori partenerii sai din USL il acuza ca are o intelegere secreta cu presedintele, liderul PNL iese la televizor si spune, cu o sinceritate bine jucata, aceeasi poveste: la alegerile prezidentiale el va . continuă pe România Liberă

Emil Boc, dupa intalnirea cu Traian Basescu: S-a facut putina politica. A fost o discutie intre parteneri, pentru ca adversarul nu e inauntru, ci la USL

Fostul premier al Romaniei, Emil Boc, a declarat, sambata seara, la sfarsitul intalnirii dintre Traian Basescu si liderii Partidului Miscarea Populara PMP), ca s-au purtat discutii ca intre parteneri, principalul adversar nefiind inauntru, ci dincolo, adica la USL, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu, intrebat la Romania TV daca s-a schimbat atitudinea sa fata de Traian Basescu: In 2009 detinea toate parghiile, azi nu le mai detine pe toate. Acum trebuie sa raspundem la intrebarea ce facem noi, nu ce face Basescu / Nu eu m-am dus la Ba

Crin Antonescu a fost intrebat in repetate randuri, la Realitatea TV, in emisiunea Victor Ciutacu, daca s-a schimbat relatia sa cu Traian Basescu, inclusiv despre zvonurile legate de o eventuala numire a acestuia ca premier. Liderul PNL a respins o schimbare a discursului sau fata de Basescu, dar a precizat ca presedintele nu mai detine in prezent toata puterea iar USL trebuie sa raspunda la intrebarea ce face el, nu ce face Basescu. Presedintele PNL a lansat in acest moment un atac la adresa lui Victor Ponta, precizand ca nu el a fost cel care a doua zi dupa o victorie coplesitoare s-a dus sa incheie un pact cu Basescu si nici cel care s-a dus sa-i dea Barroso lista ca la chelneri. Intelegeti cam cum vine?, a precizat el, comentand: Ei si-au facut USD pentru ca nu ne intelegem noi. Acest premier, Ponta Victor Viorel, a beneficiat de cea mai favorabila intelegere a rolului unui premier intr-un guvern de coalitie.

Crin Antonescu, despre atitudinea sa fata de T. Basescu: In 2009 detinea toate parghiile, azi nu le mai detine pe toate. Acum trebuie sa raspundem la intrebarea ce facem noi, nu ce face Basescu

Crin Antonescu a fost intrebat in repetate randuri, la Romania TV, in emisiunea Victor Ciutacu, daca s-a schimbat relatia sa cu Traian Basescu, inclusiv despre zvonurile legate de o eventuala numire a acestuia ca premier. Liderul PNL a respins o schimbare a discursului sau fata de Basescu, dar a precizat ca presedintele nu mai detine in prezent toata puterea iar USL trebuie sa raspunda la intrebarea ce face el, nu ce face Basescu. Liderul PNL a caracterizat insa drept caraghioasa ideea de a te prezenta la alegerile prezidentiale cu proiectul dom'ne eu vin sa-l inlatur pe Traian Basescu [. ] deoarece asta se intampla oricum de la sine.

Asa arata un Crin Antonescu tunat in cursa pentru presedintie.

Nu cautati sensuri ascunse in schimbarile de ministri pe care Crin Antonescu tocmai le-a facut. Este pur si simplu o demonstratie de forta- executata, probabil, la sfatul consultantilor politici- cu scopul de a-i convinge pe adversarii din USL ca nu are de gand sa cedeze candidatura la prezidentiale, iar pe noi ca este suficient de puternic pentru a-l vota presedinte. Nimeni nu l-a crezut probabil pe Crin Antonescu cand a spus ca motivul schimbarii lui Daniel Chitoiu, din functia de .

Din culisele sedintei PNL: Cum si-a calculat Crin Antonescu sahul la PSD cu ajutorul lui Klaus Iohannis

Crin Antonescu a facut vineri patru numiri de noi ministri prin care a reusit sa-si securizeze portofoliile de ministri pe care le detine PNL in Guvernul Ponta si sa inalture presiunile social-democratilor facute asupra partidului sau. Surse de la varful PNL au explicat pentru Hotnews. ro ca strategia lui Antonescu a fost calculata pas cu pas, gandita de cateva saptamani si il avea in centru pe Klaus Iohannis. O prestatie onorabila in Guvern a lui Iohannis ca vicepremier ar spori problemele pentru Victor Ponta in perspectiva prezidentialelor: liderul PSD ar avea de contracarat inca un potential candidat cu imagine excelenta. Prima reactie publica a unui apropiat al lui Victor Ponta fata de numirea lui Iohannis: Mihai Sturzu seful tineretului PSD) - Vor trebui lamurite cateva aspecte tehnice legate de structura Guvernului. trebuie verificat juridic si cat de posibila este si acea suspendare din functia de primar, sa nu ne trezim cu alte probleme juridice.

Crin Antonescu: PSD si PC se ascund in spatele unei aliante

Crin Antonescu a declarat, lui, ca PSD si PC se ascund in spatele unei aliante, precizand ca acesta este un comentariu atat malitios cat si amical, relateaza Mediafax. intrebat cum vede USD,.

Crin Antonescu: Locul STS este mai degraba la CSAT

Crin Antonescu a declarat, luni, la un post de televiziune, ca locul STS este mai degraba in subordinea CSAT, in timp ce serviciul 112 ar trebui sa apartina de Guvern, conform Mediafax. Locul STS-ului, mai.

Crin Antonescu: USL nu este facut sa dureze o vesnicie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit luni seara despre ultimele evenimente din cadrul coalitiei guvernamentale, precum schimbarile in ceea ce priveste pozitionarea partidelor din Romania in vederea alegerilor europarlamentare.

Crin Antonescu: Locul STS, mai degraba la CSAT

Crin Antonescu a declarat luni seara, la Romania TV, ca in opinia sa locul STS este mai degraba la CSAT sau si la CSAT, dar serviciul de urgenta 112 ar trebui sa treaca la Ministerul de Interne.

Crin Antonescu: Locul STS, mai degraba la CSAT

Crin Antonescu a declarat luni seara, la Romania TV, ca in opinia sa locul STS este mai degraba la CSAT sau si la CSAT, dar serviciul de urgenta 112 ar trebui sa treaca la Ministerul de Interne.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )