Libnet.ro
UNICEF

09:15

Crin Antonescu: Locul STS, mai degraba la CSAT

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Locul STS, mai degraba la CSAT

Crin Antonescu a declarat luni seara, la Romania TV, ca in opinia sa locul STS este mai degraba la CSAT sau si la CSAT, dar serviciul de urgenta 112 ar trebui sa treaca la Ministerul de Interne. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Locul STS, mai degraba la CSAT

Crin Antonescu a declarat luni seara, la Romania TV, ca in opinia sa locul STS este mai degraba la CSAT sau si la CSAT, dar serviciul de urgenta 112 ar trebui sa treaca la Ministerul de Interne.

Crin Antonescu: Locul STS este mai degraba la CSAT

Crin Antonescu a declarat, luni, la un post de televiziune, ca locul STS este mai degraba in subordinea CSAT, in timp ce serviciul 112 ar trebui sa apartina de Guvern, conform Mediafax. Locul STS-ului, mai.

Antonescu: Locul STS este mai degraba la CSAT.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca locul Serviciul de Telecomunicatii Speciale este mai degraba in subordinea CSAT, in vreme ce serviciul de urgenta 112 ar trebui sa apartina de Guvern, informeaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat, intr-o emisiune a postului Romania TV, daca STS ar trebui sa fie in subordinea CSAT sau a MAI, in contextul votului din Parlament pe proiectul de lege al USL vizand acest Serviciu. Locul STS-ului, mai degraba la CSAT sau oricum sub o forma .

Crin Antonescu: PSD si PC se ascund in spatele unei aliante

Crin Antonescu a declarat, lui, ca PSD si PC se ascund in spatele unei aliante, precizand ca acesta este un comentariu atat malitios cat si amical, relateaza Mediafax. intrebat cum vede USD,.

Alianta stranie dintre Traian Basescu si Crin Antonescu.

De ce s-a intors lumea cu fundul in sus? Cum a ajuns presedintele sa il sustina, mai mult sau mai putin vizibil, pe cel ce a vrut sa-i ia locul cu forta, anul trecut, riscand scoaterea Romaniei din Europa? Aparent, aceasta dilema a fost lamurita pe deplin chiar de catre Crin Antonescu. De cate ori partenerii sai din USL il acuza ca are o intelegere secreta cu presedintele, liderul PNL iese la televizor si spune, cu o sinceritate bine jucata, aceeasi poveste: la alegerile prezidentiale el va .

Eduard Hellvig va coordona campania electorala a lui Crin Antonescu la Presedintie, in locul lui Niels Schnecker

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat vineri ca liberalul Eduard Hellvig se va ocupa cu coordonarea proiectului de candidatura prezidentiala, iar Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, a fost desemnat coordonator al campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Crin Antonescu despre o rocada intre ministerele de Interne si Aparare: PSD nu ne-a propus propriu-zis, dar in momente de constructii ipotetice au lasat sa se inteleaga ca ar fi interesati. Ponta: Nu s-a discutat azi

Intrebat de moderator daca PSD a propus liberalilor un schimb intre ministerul de Interne si cel al Apararii, Crin Antonescu a declarat luni seara la B1 ca PSD nu ne-a propus propriu-zis. In momente de constructii ipotetice au lasat sa se inteleaga ca ar fi interesati, dar nu se pune problema sa renuntam la Interne. In replica, premierul Victor Ponta a declarat citeva minute mai tirziu la RTV ca PSD nu a cerut ministerul Internelor de la PNL.

Crin Antonescu: N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. / Locomotive electorale sunt putine. Klaus Johannis ar fi fost una, dar nu putem sa ii dam si sarcina asta

N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. Schimbarile arata intentia noastra de a ne angaja cu ce avem mai bun sa ducem la capat aceasta guvernare, a declarat duminica seara liderul liberal Crin Antonescu la TVR.

Crin Antonescu: Am cazut de acord cu Ponta asupra propunerii lui Iohannis si a schimbarilor din Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca a discutat cu premierul Victor Ponta inainte ca liberalii sa anunte public remanierea mai multor ministri si propunerea lui Klaus Iohannis ca membru al .

Crin Antonescu: Nu este nimic de negociat in cazul lui Klaus Iohannis. Voi avea luni o intalnire cu premierul

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, la postul public, ca va avea luni o intalnire cu premierul Victor Ponta in legatura cu propunerile liberalilor pentru posturile de ministri ramase vacante. De asemenea, presedintele PNL a spus ca nu exista nicio tensiune si ca nu este nimic de negociat pe marginea propunerii ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sa ocupe functia de ministru al Internelor, relateaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )