Libnet.ro
UNICEF

10:30

Crin Antonescu: PSD si PC se ascund in spatele unei aliante

B1 B1,
Crin Antonescu: PSD si PC se ascund in spatele unei aliante

Crin Antonescu a declarat, lui, ca PSD si PC se ascund in spatele unei aliante, precizand ca acesta este un comentariu atat malitios cat si amical, relateaza Mediafax. intrebat cum vede USD,. continuă pe B1

Antonescu: PSD si PC se ascund in spatele unei aliante.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca PSD si PC se ascund in spatele aliantei USD, mentionand ca este un comentariu malitios si amical. Liderul PNL a fost intrebat, intr-o emisiune a postului Romania TV, cum vede constituirea USD, alianta intre PSD, UNPR si PC, cu un acronim asemanator USL. As putea sa fiu malitios, dar la modul amical, daca se poate spune asa, si sa spun ca iar PC se ascunde dupa o alianta, dar de data asta si PSD isi ascunde numele tot dupa o alianta.

Crin Antonescu: Locul STS, mai degraba la CSAT

Crin Antonescu a declarat luni seara, la Romania TV, ca in opinia sa locul STS este mai degraba la CSAT sau si la CSAT, dar serviciul de urgenta 112 ar trebui sa treaca la Ministerul de Interne.

Crin Antonescu: Locul STS, mai degraba la CSAT

Crin Antonescu a declarat luni seara, la Romania TV, ca in opinia sa locul STS este mai degraba la CSAT sau si la CSAT, dar serviciul de urgenta 112 ar trebui sa treaca la Ministerul de Interne.

Crin Antonescu: Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice. USL nu este un birou in care PSD sta in spatele ghiseului si PNL este petentul (VIDEO)

Crin Antonescu a afirmat, luni seara, inc adrul emisiunii Aktualitatea B1, de pe B1 TV, ca vicepresedintele PNL Klaus Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice. Totodata, el a precizat faptul ca .

Crin Antonescu despre o rocada intre ministerele de Interne si Aparare: PSD nu ne-a propus propriu-zis, dar in momente de constructii ipotetice au lasat sa se inteleaga ca ar fi interesati. Ponta: Nu s-a discutat azi

Intrebat de moderator daca PSD a propus liberalilor un schimb intre ministerul de Interne si cel al Apararii, Crin Antonescu a declarat luni seara la B1 ca PSD nu ne-a propus propriu-zis. In momente de constructii ipotetice au lasat sa se inteleaga ca ar fi interesati, dar nu se pune problema sa renuntam la Interne. In replica, premierul Victor Ponta a declarat citeva minute mai tirziu la RTV ca PSD nu a cerut ministerul Internelor de la PNL.

Din culisele sedintei PNL: Cum si-a calculat Crin Antonescu sahul la PSD cu ajutorul lui Klaus Iohannis

Crin Antonescu a facut vineri patru numiri de noi ministri prin care a reusit sa-si securizeze portofoliile de ministri pe care le detine PNL in Guvernul Ponta si sa inalture presiunile social-democratilor facute asupra partidului sau. Surse de la varful PNL au explicat pentru Hotnews. ro ca strategia lui Antonescu a fost calculata pas cu pas, gandita de cateva saptamani si il avea in centru pe Klaus Iohannis. O prestatie onorabila in Guvern a lui Iohannis ca vicepremier ar spori problemele pentru Victor Ponta in perspectiva prezidentialelor: liderul PSD ar avea de contracarat inca un potential candidat cu imagine excelenta. Prima reactie publica a unui apropiat al lui Victor Ponta fata de numirea lui Iohannis: Mihai Sturzu seful tineretului PSD) - Vor trebui lamurite cateva aspecte tehnice legate de structura Guvernului. trebuie verificat juridic si cat de posibila este si acea suspendare din functia de primar, sa nu ne trezim cu alte probleme juridice.

Crin Antonescu: Locul STS este mai degraba la CSAT

Crin Antonescu a declarat, luni, la un post de televiziune, ca locul STS este mai degraba in subordinea CSAT, in timp ce serviciul 112 ar trebui sa apartina de Guvern, conform Mediafax. Locul STS-ului, mai.

Crin Antonescu: Nu este nimic de negociat in cazul lui Klaus Iohannis. Voi avea luni o intalnire cu premierul

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, la postul public, ca va avea luni o intalnire cu premierul Victor Ponta in legatura cu propunerile liberalilor pentru posturile de ministri ramase vacante. De asemenea, presedintele PNL a spus ca nu exista nicio tensiune si ca nu este nimic de negociat pe marginea propunerii ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sa ocupe functia de ministru al Internelor, relateaza Agerpres.

Crin Antonescu: N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. / Locomotive electorale sunt putine. Klaus Johannis ar fi fost una, dar nu putem sa ii dam si sarcina asta

N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. Schimbarile arata intentia noastra de a ne angaja cu ce avem mai bun sa ducem la capat aceasta guvernare, a declarat duminica seara liderul liberal Crin Antonescu la TVR.

Crin Antonescu: Am cazut de acord cu Ponta asupra propunerii lui Iohannis si a schimbarilor din Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca a discutat cu premierul Victor Ponta inainte ca liberalii sa anunte public remanierea mai multor ministri si propunerea lui Klaus Iohannis ca membru al .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )