Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alin Gorghiu: Codul Fiscal trebuie dezbatut in Parlament

România Liberă România Liberă,
Alin Gorghiu: Codul Fiscal trebuie dezbatut in Parlament

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca PNL doreste ca dezbaterea Codului Fiscal sa se faca in Parlament, sustinand ca asumarea raspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bataie de joc , in absenta unui consens politic. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: Codul Fiscal trebuie dezbatut in Parlament

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca PNL doreste ca dezbaterea Codului Fiscal sa se faca in Parlament, sustinand ca asumarea raspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bataie de joc , in absenta unui consens politic.

Iohannis a respins Codul Fiscal. Punerea in aplicare ar genera implicatii majore la nivelul constructiei bugetare pentru anii urmatori

Presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal, legea urmand sa ajunga din nou in Parlament la reexaminare. Codul Fiscal fusese votat in data de 24 iunie in unanimitate in Camera Deputatilor.

Alina Gorghiu: Exclud ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul Fiscal/ Blaga: Cerem sesiune extraordinara acum

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat sambata ca exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul Fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc in conditiile in care nu exista un consens al fortelor politice pe aceasta proiectie, relateaza Agerpres.

Kelemen Hunor: inteleg pozitia precauta a presedintelui. Nu trebuie sa dramatizam faptul ca Iohannis a retrimis Codul Fiscal in Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri ca nu trebuie dramatizat faptul ca Iohannis a retrimis Codul Fiscal in Parlament, potrivit Agerpres. Eu pot sa inteleg si pozitia presedintelui Iohannis.

Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal. Presedintele a retrimis legea initiata de Guvern la Parlament

Presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal si a cerut Parlamentului sa-l reexamineze, avertizand ca masurile incluse in aceasta lege ar genera implicatii majore la nivelul constructiei bugetare pentru anii urmatori din perspectiva obiectivului de mentinere a consolidarii fiscale. Masurile de austeritate ale anului 2010 trebuie sa ramana istorie. Revenirea la politici fiscale riscante si cu consecinte negative pe termen lung reprezinta o experienta pe care nu numai clasa politica nu si-o mai poate permite dar, mai ales, costurile acestora nu trebuie sa mai fie suportate de cetateni, argumenteaza seful statului.

Rovana Plumb a cerut ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal (VIDEO)

Rovana Plumb a cerut, joi, ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal, anunta B1 TV. Astfel, Rovana Plumb le cere cere liderilor, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, precum si presedintelui UDMR, Kelemen Hunor ,sustinerea .

Presedintele a retrimis Codul Fiscal la Parlament. Alesii nu au de gand sa isi intrerupa vacanta

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a decis, vineri, sa respinga Codul Fiscal propus de Guvernul Ponta si votat aproape in unanimitate de Parlament. Desi ar trebui sa se grabeasca pentru a face modificarile necesare astfel incat actul normativ sa fie promulgat de presedinte, alesii nu prea au de gand sa se reintoarca la munca inainte de terminarea vacantei parlamentare.

Ionut Vulpescu: Decizia presedintelui Iohannis de a retrimite Codul Fiscal la Parlament este o noua dovada a inconsecventei acestuia

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a declarat, vineri, ca PNL nu sustine reducerea fiscalitatii si nu doreste stimularea investitiilor, iar decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite Codul fiscal la.

Liderii ALDE, despre Codul Fiscal: Va trece de Parlament FARA MODIFICARI de substanta

Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, copresedintii Aliantei Liberalilor si Democratilor, sustin ca decizia presedintelui Iohannis de a retrimite Codul Fiscal la Parlament este pur politica si ca noul act normativ va trece cat mai rapid prin Parlament, fara mari modificari, inclusiv prin organizarea unei sesiuni extraordinare.

Presedintele Klaus Iohannis retrimite Codul fiscal in Parlament: in elaborarea acestuia nu ar trebui promovate politici care genereaza fiscalitati excesive, dar nici relaxari accentuate

Presedintele Klaus Iohannis retrimite Codul fiscal in Parlament pentru reanalizare, la o luna de cand a fost trimis spre promulgare. Potrivit unui comunicat al Administratiei Fiscale, in elaborarea unui nou Cod.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )