Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alina Gorghiu: Exclud ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul Fiscal/ Blaga: Cerem sesiune extraordinara acum

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu: Exclud ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul Fiscal/ Blaga: Cerem sesiune extraordinara acum

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat sambata ca exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul Fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc in conditiile in care nu exista un consens al fortelor politice pe aceasta proiectie, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Gorghiu, despre noul Cod Fiscal: Exclud ideea unei angajari, unei asumari de raspundere din partea premierului. PNL nu s-a opus ideii de relaxare fiscala, dar am aratat necesitatea unor studii de impact

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc in conditiile in care nu.

Alina Gorghiu: Asumarea raspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bataie de joc la adresa populatiei

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat sambata ca exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc, in conditiile in care nu exista un consens al fortelor politice pe aceasta proiectie.

Alina Gorghiu: Codul Fiscal trebuie dezbatut in Parlament

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca PNL doreste ca dezbaterea Codului Fiscal sa se faca in Parlament, sustinand ca asumarea raspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bataie de joc , in absenta unui consens politic.

Alina Gorghiu ar RENUNTA la tot ce a realizat. Care este motivul

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit deschis intr-un interviu pentru ziarulring. ro. Avocat si om politic, Alina Gorghiu a facut o marturisire despre planurile sale de viitor si a recunoscut ca intentioneaza ca in curand sa devina mamica .

Alina Gorghiu ar RENUNTA la tot pentru a deveni MAMA

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit deschis intr-un interviu pentru ziarulring. ro. Avocat si om politic, Alina Gorghiu a facut o marturisire despre planurile sale de viitor si a recunoscut ca intentioneaza ca in curand sa devina mamica .

Ce planuri de viitor are femeia Alina Gorghiu: As renunta la orice...

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit deschis intr-un interviu pentru ziarulring. ro. Avocat si om politic, Alina Gorghiu a facut o marturisire despre planurile sale de viitor si a recunoscut ca.

Alina Gorghiu, despre lupta pentru scaunul lui Ponta: Cu siguranta va veni curand si o noapte a cutitelor lungi in PSD

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, Alina Gorghiu a anuntat, luni, la RFI,ca liberalii au strans 200. 000 de semnaturi pentru demisia lui Victor Ponta si a declarat ca va veni curand si o noapte a cutitelor lungi in PSD, referindu-se la posibilitatea convocarii unui congres al social-democratilor.

Alina Gorghiu compara situatia din PSD cu Urzeala tronurilor

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a comparat situatia actuala din PSD cu serialul de televiziune Urzeala tronurilor/Game of Thrones, proaspat nominalizat la 24 de premii Emmy, intr-o postare pe Facebook.

Vasile Blaga si Alina Gorghiu, in Deva: nu sunt solutii miraculoase pentru CEH

Cei doi co-presedinti ai Partidului National Liberal, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, s-au aflat pentru doua zile in judetul Hunedoara. Vasile Blaga a sustinut, intr-oconferinta de presa, ca restructurarile, urmate de privatizarea Colmplexului Energetic Huendoara, ar putea reprezenta solutia de salvare a societatii cu peste 5. 000 de angajati.

Alina Gorghiu: Activitatea guvernamentala este blocata. Victor Ponta nu stie sa vorbeasca decat de problema sa juridica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, a declarat, joi, ca activitatea guvernamentala este blocata, pentru ca premierul Victor Ponta nu stie sa vorbeasca decat de situatia sa juridica. Activitatea guvernamentala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )