Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alina Gorghiu: Codul Fiscal trebuie dezbatut in Parlament

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu: Codul Fiscal trebuie dezbatut in Parlament

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca PNL doreste ca dezbaterea Codului Fiscal sa se faca in Parlament, sustinand ca asumarea raspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bataie de joc , in absenta unui consens politic. continuă pe România Liberă

Alin Gorghiu: Codul Fiscal trebuie dezbatut in Parlament

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca PNL doreste ca dezbaterea Codului Fiscal sa se faca in Parlament, sustinand ca asumarea raspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bataie de joc , in absenta unui consens politic.

Iohannis a respins Codul Fiscal. Punerea in aplicare ar genera implicatii majore la nivelul constructiei bugetare pentru anii urmatori

Presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal, legea urmand sa ajunga din nou in Parlament la reexaminare. Codul Fiscal fusese votat in data de 24 iunie in unanimitate in Camera Deputatilor.

Alina Gorghiu: Exclud ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul Fiscal/ Blaga: Cerem sesiune extraordinara acum

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat sambata ca exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul Fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc in conditiile in care nu exista un consens al fortelor politice pe aceasta proiectie, relateaza Agerpres.

Alina Gorghiu: Asumarea raspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bataie de joc la adresa populatiei

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat sambata ca exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc, in conditiile in care nu exista un consens al fortelor politice pe aceasta proiectie.

Rovana Plumb a cerut ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal (VIDEO)

Rovana Plumb a cerut, joi, ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal, anunta B1 TV. Astfel, Rovana Plumb le cere cere liderilor, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, precum si presedintelui UDMR, Kelemen Hunor ,sustinerea .

Kelemen Hunor: inteleg pozitia precauta a presedintelui. Nu trebuie sa dramatizam faptul ca Iohannis a retrimis Codul Fiscal in Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri ca nu trebuie dramatizat faptul ca Iohannis a retrimis Codul Fiscal in Parlament, potrivit Agerpres. Eu pot sa inteleg si pozitia presedintelui Iohannis.

Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal. Presedintele a retrimis legea initiata de Guvern la Parlament

Presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal si a cerut Parlamentului sa-l reexamineze, avertizand ca masurile incluse in aceasta lege ar genera implicatii majore la nivelul constructiei bugetare pentru anii urmatori din perspectiva obiectivului de mentinere a consolidarii fiscale. Masurile de austeritate ale anului 2010 trebuie sa ramana istorie. Revenirea la politici fiscale riscante si cu consecinte negative pe termen lung reprezinta o experienta pe care nu numai clasa politica nu si-o mai poate permite dar, mai ales, costurile acestora nu trebuie sa mai fie suportate de cetateni, argumenteaza seful statului.

Alina Gorghiu, despre lupta pentru scaunul lui Ponta: Cu siguranta va veni curand si o noapte a cutitelor lungi in PSD

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, Alina Gorghiu a anuntat, luni, la RFI,ca liberalii au strans 200. 000 de semnaturi pentru demisia lui Victor Ponta si a declarat ca va veni curand si o noapte a cutitelor lungi in PSD, referindu-se la posibilitatea convocarii unui congres al social-democratilor.

Alina Gorghiu: Activitatea guvernamentala este blocata. Victor Ponta nu stie sa vorbeasca decat de problema sa juridica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, a declarat, joi, ca activitatea guvernamentala este blocata, pentru ca premierul Victor Ponta nu stie sa vorbeasca decat de situatia sa juridica. Activitatea guvernamentala.

Alina Gorghiu: Am convingerea ca Ponta este pe ultima suta de metri in privinta carierei sale de prim-ministru. PNL a strans aproape 200 de mii de semnaturi pentru demisia lui

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat ca liberalii au strans aproape 200 de mii de semnaturi pentru demisia premierului Victor Ponta. Liderul PNL nu este insa de acord cu demisia lui Ponta de la sefia PSD,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3269 seconds )