Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alina Bica, judecata pentru ca a luat mita si l-a favorizat pe Tender

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alina Bica, judecata pentru ca a luat mita si l-a favorizat pe Tender

Fostul sef al DIICOT Alina Bica este judecata in al doilea dosar pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat si pentru abuz in serviciu in cazul lui Videanu. continuă pe Ziarul Bursa

Alina Bica este judecata pentru ca a luat mita un teren si l-a favorizat pe Ovidiu Tender

Fostul sef al DIICOT Alina Bica este judecata in al doilea dosar pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat si.

Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos si fostul ministru Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2. Este vorba despre dosarul in care s-a.

Alina Bica ramane in arest preventiv. Arestatii din lotul Bica 1, plasati in arest la domiciliu

Instanta suprema a mentinut arestul preventiv in cazul fostului sef al DIICOT, Alina Bica. Fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), Crinuta Dumitrean, arestata.

iCCJ: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv in dosarul Bica 2. Adriean Videanu, in continuare sub control judiciar

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos si Florentin Mihailescu raman in arest, a hotarat vineri inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Totodata, fostul ministru Adriean Videanu va fi cercetat in.

Dorin Cocos, Alin Cocos si Alina Bica raman in arest. Spovedania nu l-a ajutat pe Cocos sa scape de inchisoare

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos vor ramane in arest preventiv in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT. Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, insa fara a-i mai fi interzis sa ia.

Fostul sef al Politiei Timis, trimis in judecata pentru luare de mita

Comisarul sef Gheorghe Popescu, adjunctul sefului inspectoratului pe Judiciar, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de primire de foloase necuvenite. Potrivit unui comunicat a.

Alin si Dorin Cocos, Videanu si Alina Bica, trimisi in judecata, in dosarul Bica 2

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, fosta sefa DIICOT, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), conform unui comunicat al DNA.

Dosarul Bica 2: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, precum si Ionut Florentin Mihailescu, fost consilier al Alinei Bica, raman in arest preventiv in dosarul Bica 2, a decis vineri Inalta Curte de Casatie si Justitie. De asemenea, fostul ministru al Economiei Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, in acelasi dosar.

Avocata fostei sefe DIICOT: Alina Bica nu apare in denunturile facute de Dorin si Alin Cocos

Avocata Alinei Bica a declarat ca fosta sefa a DIICOT nu apare in declaratile pe care Dorin Cocos si fiul sau le-au facut, vineri, procurorilor DNA, informeaza B1TV. Totodata, avocata Alinei Bica sustine ca a fost deseori amenintata, de la inceputul dosarului in care o apara pe fosta sefa DIICOT.

Constanta: Profesor universitar, trimis in judecata pentru mita

Profesorul universitar Gheorghe Taralunga de la Universitatea Ovidius din Constanta, care a fost arestat dupa a fost prins in flagrant in timp ce primea 200 de euro mita de la un student, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )