Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu ii cere demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu ii cere demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat ca partidul pe care il conduce ii cere inca o data lui Calin Popescu Tariceanu sa isi dea demisia. De asemenea Alina Gorghiu vrea semnatura lui Tariceanu pe. continuă pe Antena3

Peste un milion de brazilieni au iesit in strada pentru a cere demisia presedintelui Dilma Rousseff

Peste un milion de brazilieni au iesit in strada si au cerut punerea sub acuzare a presedintelui Dilma Rousseff dupa ce o ancheta a dezvaluit ca multi politiceni din partidul aflat la putere sunt.

Calin Popescu Tariceanu, despre cererea trimisa de DNA Senatului: Este o solicitare inedita, dar nu exita niciun fel de opreliste din punctul meu de vedere (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca solicitarea DNA trimisa Senatului este una inedita, dar ca nu va intampina oprelisti, informeaza B1 TV. DNA a trasmis niste inscrisuri care.

Calin Popescu Tariceanu propune o intalnire informala cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii dupa scandalul provocat de votul in cazul Sova

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu propune o intalnire informala intre membrii Biroului Permanent al Senatului si membrii Consiliului Superior al Magistraturii la care participantii sa exprime in mod liber si fara o ordine de zi prestabilita problemele cu care se confrunta in relatia bilaterala si in exercitarea atributiilor constitutionale intre cele doua institutii. Solicitarea vine dupa ce CSM a sesizat Curtea Constitutionala invocand absenta unei hotarari pronuntate de Senat dupa votul in cazul Sova.

S-a incurcat in calcule. Alina Gorghiu, gafa de proportii

Gafa de proportii a co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu. Cu intentia de a atrage voturile romanilor din strainatate, Gorghiu s-a incurcat in calcule, scrie Stiripesurse. intr-un interviu acordat unui site.

Ce spune Alina Gorghiu despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

Conducerea PNL a decis, miercuri, ca proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL, a declarat co-presedintele Alina Gorghiu, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu: PNL ii cere lui Calin Popescu-Tariceanu cele doua semnaturi, una data pe hotararea in cazul Sova si o semnatura pe demisia domniei sale

Liberalii vor solicita in plenul Senatului ca hotararea in cazul cererii DNA privindu-l pe senatorul Dan Sova sa fie redactata si publicata in Monitorul Oficial, a declarat miercuri copresedintele PNL Alina.

PNL cere demisia lui Victor Ponta pentru sabotarea proiectului autostrazii Sibiu-Pitesti

Partidul National Liberal ii solicita premierului Ponta sa isi asume responsabilitatea pentru neinceperea lucrarilor la autostrada Sibiu-Pitesti si sabotarea, astfel, a economiei nationale si sa isi prezinte demisia. Premierul incearca in mod ipocrit sa paseze responsabilitatea intarzierii inceperii acestui important proiect de autostrada catre cei care au contestat licitatia la studiul de fezabilitate si Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC), o institutie independenta, acuza liberalii, intr-un comunicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )