Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu: PNL ii cere lui Calin Popescu-Tariceanu cele doua semnaturi, una data pe hotararea in cazul Sova si o semnatura pe demisia domniei sale

B1 B1,
Alina Gorghiu: PNL ii cere lui Calin Popescu-Tariceanu cele doua semnaturi, una data pe hotararea in cazul Sova si o semnatura pe demisia domniei sale

Liberalii vor solicita in plenul Senatului ca hotararea in cazul cererii DNA privindu-l pe senatorul Dan Sova sa fie redactata si publicata in Monitorul Oficial, a declarat miercuri copresedintele PNL Alina. continuă pe B1

Alina Gorghiu ii cere demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat ca partidul pe care il conduce ii cere inca o data lui Calin Popescu Tariceanu sa isi dea demisia. De asemenea Alina Gorghiu vrea semnatura lui Tariceanu pe.

Calin Popescu Tariceanu, despre cererea trimisa de DNA Senatului: Este o solicitare inedita, dar nu exita niciun fel de opreliste din punctul meu de vedere (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca solicitarea DNA trimisa Senatului este una inedita, dar ca nu va intampina oprelisti, informeaza B1 TV. DNA a trasmis niste inscrisuri care.

Calin Popescu Tariceanu propune o intalnire informala cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii dupa scandalul provocat de votul in cazul Sova

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu propune o intalnire informala intre membrii Biroului Permanent al Senatului si membrii Consiliului Superior al Magistraturii la care participantii sa exprime in mod liber si fara o ordine de zi prestabilita problemele cu care se confrunta in relatia bilaterala si in exercitarea atributiilor constitutionale intre cele doua institutii. Solicitarea vine dupa ce CSM a sesizat Curtea Constitutionala invocand absenta unei hotarari pronuntate de Senat dupa votul in cazul Sova.

Ce spune Alina Gorghiu despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

Conducerea PNL a decis, miercuri, ca proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL, a declarat co-presedintele Alina Gorghiu, informeaza Mediafax.

S-a incurcat in calcule. Alina Gorghiu, gafa de proportii

Gafa de proportii a co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu. Cu intentia de a atrage voturile romanilor din strainatate, Gorghiu s-a incurcat in calcule, scrie Stiripesurse. intr-un interviu acordat unui site.

VIDEO Adevarul Live: Cartianu despre cum a ajuns Calin Popescu-Tariceanu aparator al coruptilor

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste la Adevarul Live despre transformarea lui Calin Popescu Tariceanu dintr-un liberal democrat in aparator al coruptilor din Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )