Libnet.ro
UNICEF

23:16

Ce spune Alina Gorghiu despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

România Liberă România Liberă,
Ce spune Alina Gorghiu despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

Conducerea PNL a decis, miercuri, ca proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL, a declarat co-presedintele Alina Gorghiu, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Gorghiu: Proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL

Conducerea PNL a decis, miercuri, ca proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL, a declarat co-presedintele Alina Gorghiu, aratand ca, in masura in care vor fi semnatari liberali, se va discuta in grup si acestia vor tine cont de decizia partidului.

Un deputat PNL a semnat proiectul pensiilor speciale. Ce motive a invocat

Deputatul PNL Vasile Varga a declarat, miercuri, ca a semnat proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari si ca nu isi va retrage semnatura, dar ca, daca PNL nu sustine acest proiect, atunci niciun parlamentar liberal nu il va vota, relateaza Mediafax.

VIDEO Deputat PSD, despre proiectul de lege pentru pensiile speciale la parlamentari: Un parlamentar cu trei mandate poate primi 4.000 de lei lunar indemnizatie speciala la pensionare

Grupul parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor a discutat marti proiectul de lege privind reintroducerea pensiilor speciale la parlamentari, eliminate in timpul guvernarii lui Emil Boc, proiect ce urmeaza sa fie depus in Parlament. Proiectul prevede ca un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizatie speciala de 4. 000 de lei, a precizat marti deputatul PSD Petre Daea, unul dintre initiatori. Initiativa legislativa este inspirata, potrivit acestuia, din legea Parlamentului European.

Gorghiu, despre Guvernul Ponta: Poate sa construiasca autostrazi, doar daca lumea inchide ochii la coruptie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a postat, marti, pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care transmite ca Guvernul Ponta poate sa construiasca autostrazi cu conditia ca toata lumea sa inchida ochii la coruptie si la cateva zerouri in plus la nota de plata.

Alina Gorghiu ii cere demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat ca partidul pe care il conduce ii cere inca o data lui Calin Popescu Tariceanu sa isi dea demisia. De asemenea Alina Gorghiu vrea semnatura lui Tariceanu pe.

S-a incurcat in calcule. Alina Gorghiu, gafa de proportii

Gafa de proportii a co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu. Cu intentia de a atrage voturile romanilor din strainatate, Gorghiu s-a incurcat in calcule, scrie Stiripesurse. intr-un interviu acordat unui site.

Alina Gorghiu: PNL ii cere lui Calin Popescu-Tariceanu cele doua semnaturi, una data pe hotararea in cazul Sova si o semnatura pe demisia domniei sale

Liberalii vor solicita in plenul Senatului ca hotararea in cazul cererii DNA privindu-l pe senatorul Dan Sova sa fie redactata si publicata in Monitorul Oficial, a declarat miercuri copresedintele PNL Alina.

Ce spune Ioan Rus despre Master Planul de Transport

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spera ca pana la sfarsitul lunii mai sa primeasca aprobarea de la CE pentru Master Planul de Transport, informeaza Mediafax.

REVISTA BLOGURILOR. Ce spune Moise Guran despre Loteria bonurilor fiscale

Miercuri, citim pe bloguri despre Loteria bonurilor fiscale, despre scandalul din autobuz creat de o doamna care a fumat dintr-o tigara electronica, dar si despre expeditia in Thailanda a bloggerului Cristian China Birta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )