Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alina Gorghiu, despre alegerile parlamentare de duminica: PNL va obtine un scor suficient de bun ca sa faca aceasta guvernare. Va fi peste 30% din vot direct

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre alegerile parlamentare de duminica: PNL va obtine un scor suficient de bun ca sa faca aceasta guvernare. Va fi peste 30% din vot direct

Presedintele liberalilor, Alina Gorghiu, este convinsa ca partidul pe care il reprezinta va obtine la alegerile parlamentare peste 30% din optiuni in cadrul votului direct. 'PNL va obtine un. continuă pe B1

Gorghiu, despre varianta Ciolos presedinte PNL: Trebuie sa fie mai intai membru de partid

Liderul PNL, Alina Gorghiu, a declarat marti ca, pentru ca Dacian Ciolos sa ajunga presedinte al formatiunii, acesta trebuie mai intai sa se inscrie in partid. Totodata, a amintit faptul ca PNL are o hotarare sa nu faca majoritati de guvernare cu PSD sau PMP, precizand ca o parte din ALDE si-ar dori sa vina alaturi de liberali.

Victor Ponta: Ce face Alina Gorghiu este prostitutie politica. Liderul PNL: Ponta crede ca electoratul premiaza mitocania

Deputatul PSD Victor Ponta a acuzat-o pe liderul PNL Alina Gorghiu de prostitutie politica, in urma afirmatiilor ei pe tema USL, ea raspunzandu-i ca fostul premier are limbajul lui Traian Basescu si ca isi imagineaza ca electoratul premiaza mitocania si dosarele de coruptie.

Alina Gorghiu anunta primele nume de ministri care ar putea face parte din urmatorul guvern: Pe cine ar propune liberalii pentru portofoliile Educatiei si Finantelor (VIDEO)

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, numele a doi posibili ministri din viitorul guvern, alcatuit daca PNL va obtine majoritatea.

Alina Gorghiu, atac dur la adresa ministrului Justitiei: Doamna Pruna egal PSD, egal Cazanciuc. Au aceeasi opinie

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, ca PSD si ministrul Justitiei, Raluca Pruna, nu isi doresc o lege a raspunderii magistratilor, afirmand ca Pruna egal PSD, egal Cazanciuc.

Basescu ii invita pe Alina Gorghiu si Liviu Dragnea la o dezbatere televizata

Presedintele PMP, Traian Basescu, ii invita pe liderii PNL si PSD, Alina Gorghiu si Liviu Dragnea, la o dezbatere televizata, pe tema programelor electorale ale celor trei partide.

Alina Gorghiu: Lui Liviu Dragnea i-am cerut sa discutam despre cum vad partidele noastre politica dupa 11 decembrie. Faptul ca nu raspunde acestei invitatii este o lipsa de respect

Liderul liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat, luni, ca refuzul lui Liviu Dragnea de a participa cu ea la o dezbatere publica despre proiectele de guvernare a Romaniei de dupa alegeri reprezinta lipsa de respect.

Alina Gorghiu: E o fratie intre domnul Dragnea si domnul Basescu, o fratie a celor mai rai in politica romaneasca

Liderul Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat ca intre Traian Basescu si Liviu Dragnea este o fratie a celor mai rai in politica romaneasca.

MAE: Care sunt documentele cu care romanii din strainatate pot vota la alegerile parlamentare din 11 decembrie

Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate pot vota, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, folosing pasaportul simplu, cu mentionarea tarii de domiciliu: pasaportul simplu temporar, cu mentionarea tarii de domiciliu, sau pasaportul simplu electronic, cu mentionarea tarii de domiciliu, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Dacian Ciolos: Nu exclud posibilitatea de a intra intr-un partid politic, dupa alegerile parlamentare, dar va depinde de mai multe lucruri

Premierul Dacian Ciolos nu exclude posibilitatea de a se inscrie intr-un partid politic dupa alegeri parlamentare din 11 decembrie. Cu toate acestea, seful Executivului a explicat ca aceasta decizie depinde de mai multe lucruri.

Liviu Dragnea: Propunerea PSD pentru sefia Executivului, dupa alegerile parlamentare, va fi un barbat, membru de partid. Formarea guvernului nu este un concurs de frumusete

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca premierul pe care social-democratii il vor propune, dupa alegerile din 11 decembrie, in cazul in care vor forma majoritatea parlamentara, va fi un barbat, membru de partid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )