Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alina Gorghiu: E o fratie intre domnul Dragnea si domnul Basescu, o fratie a celor mai rai in politica romaneasca

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu: E o fratie intre domnul Dragnea si domnul Basescu, o fratie a celor mai rai in politica romaneasca

Liderul Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat ca intre Traian Basescu si Liviu Dragnea este o fratie a celor mai rai in politica romaneasca. continuă pe România Liberă

Basescu ii invita pe Alina Gorghiu si Liviu Dragnea la o dezbatere televizata

Presedintele PMP, Traian Basescu, ii invita pe liderii PNL si PSD, Alina Gorghiu si Liviu Dragnea, la o dezbatere televizata, pe tema programelor electorale ale celor trei partide.

Victor Ponta: Ce face Alina Gorghiu este prostitutie politica. Liderul PNL: Ponta crede ca electoratul premiaza mitocania

Deputatul PSD Victor Ponta a acuzat-o pe liderul PNL Alina Gorghiu de prostitutie politica, in urma afirmatiilor ei pe tema USL, ea raspunzandu-i ca fostul premier are limbajul lui Traian Basescu si ca isi imagineaza ca electoratul premiaza mitocania si dosarele de coruptie.

Alina Gorghiu: PSD e un barbat bine imbracat intr-un autobuz care dupa ce ti-a furat din buzunar se uita la tine si iti spune ca voiam sa iti dau mai multi bani (VIDEO)

Partidul National Liberal a vizitat vineri capitala Baniei. Presedintele PNL, Alina Gorghiu, alaturi de reprezentanti de seama ai formatiunii politice au tinut discursuri electorale in fata oamenilor din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )