Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu anunta primele nume de ministri care ar putea face parte din urmatorul guvern: Pe cine ar propune liberalii pentru portofoliile Educatiei si Finantelor (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu anunta primele nume de ministri care ar putea face parte din urmatorul guvern: Pe cine ar propune liberalii pentru portofoliile Educatiei si Finantelor (VIDEO)

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, numele a doi posibili ministri din viitorul guvern, alcatuit daca PNL va obtine majoritatea. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre alegerile parlamentare de duminica: PNL va obtine un scor suficient de bun ca sa faca aceasta guvernare. Va fi peste 30% din vot direct

Presedintele liberalilor, Alina Gorghiu, este convinsa ca partidul pe care il reprezinta va obtine la alegerile parlamentare peste 30% din optiuni in cadrul votului direct. 'PNL va obtine un.

Alina Gorghiu, atac dur la adresa ministrului Justitiei: Doamna Pruna egal PSD, egal Cazanciuc. Au aceeasi opinie

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, ca PSD si ministrul Justitiei, Raluca Pruna, nu isi doresc o lege a raspunderii magistratilor, afirmand ca Pruna egal PSD, egal Cazanciuc.

Alina Gorghiu: Lui Liviu Dragnea i-am cerut sa discutam despre cum vad partidele noastre politica dupa 11 decembrie. Faptul ca nu raspunde acestei invitatii este o lipsa de respect

Liderul liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat, luni, ca refuzul lui Liviu Dragnea de a participa cu ea la o dezbatere publica despre proiectele de guvernare a Romaniei de dupa alegeri reprezinta lipsa de respect.

Alina Gorghiu: E o fratie intre domnul Dragnea si domnul Basescu, o fratie a celor mai rai in politica romaneasca

Liderul Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat ca intre Traian Basescu si Liviu Dragnea este o fratie a celor mai rai in politica romaneasca.

Basescu ii invita pe Alina Gorghiu si Liviu Dragnea la o dezbatere televizata

Presedintele PMP, Traian Basescu, ii invita pe liderii PNL si PSD, Alina Gorghiu si Liviu Dragnea, la o dezbatere televizata, pe tema programelor electorale ale celor trei partide.

Victor Ponta: Ce face Alina Gorghiu este prostitutie politica. Liderul PNL: Ponta crede ca electoratul premiaza mitocania

Deputatul PSD Victor Ponta a acuzat-o pe liderul PNL Alina Gorghiu de prostitutie politica, in urma afirmatiilor ei pe tema USL, ea raspunzandu-i ca fostul premier are limbajul lui Traian Basescu si ca isi imagineaza ca electoratul premiaza mitocania si dosarele de coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )